cardar és una feina domèstica

Jo miro molt el telenotícies, molt. És per això que estic totalment conscienciat que “ajudar a les tasques domèstiques” són paraules escrites pel diable. I que el que s’ha de fer és repartir, compartir, coordinar, cooperar.

Però en cap telenotícies he vist que es consideri el fornici com a tasca domèstica, i crec que això és un gran perjuri envers la població masculina, llargament menystinguda en aquest acte sovint tabú.

Així doncs ha arribat el moment d’aixecar-nos del llit i reclamar que el sexe sigui considerat una feina domèstica.

I és important que comencem a posar les coses al seu lloc perquè és una de les poques feines domèstiques on és ella la que ajuda, ah caram… I a més s’emporta els beneficis materials i immaterials (que tots hem llegit el “Muy Interesante”, eh!).

La situació d’esgotament és tal que s’ha observat en molts homes una necessitat de dormir immediata. I això ens hauria d’obrir els ulls a tots.

La nostra societat ha avançat molt. I crec que a aquestes alçades de la civilització, davant d’islamismes radicals i neonazis islamofòbics, hem de seguir amb la monetització de tot el que trobem, i donar un sentit econòmic al clau domèstic.

Perquè és una situació injusta i tots sabem que una funció dels diners és arreglar injustícies.

Dit això esperaré que arribi una sentència de divorci pionera on l’ex-marit alegui que ell li feia l’amor a la dona i que això s’ha de compensar. Igual que ella escombrava pels dos, ell li feia l’amor i no era només plaer perquè de ser així no hauria estat sempre amb la mateixa.

2 thoughts on “cardar és una feina domèstica

  1. Pingback: nunca nueve » sexe en el matrimoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *