sense bicing

Diuen que el bicing ara va millor oi? I diuen que és perquè ara hi ha menys usuaris, oi? I he llegit que ha passat que la gent no renova la quota, curiós oi?

Doncs resulta que jo mateix m’he quedat amb sense bicing. Han estat dos mesos de pesades gestions perquè no em podien cobrar la quota.

Segurament jo podria haver estat més actiu en el tema? Sí, segurament. Però quan portes tres setmanes trucant i ara ves a la web, i ara truca, ara espera’t que d’aquí uns dies funcionarà sol, ara no funciona, torna a trucar, torna a esperar que funcioni, torna a trucar. I un dia vas a l’oficina i hi ha tanta cua que ho deixes estar.

És que dius: per favor, per què fan servir els ordinadors aquesta gent?

En dos cops que he trucat la resposta ha estat “ja li hem passat la nota al departament de facturació” i aquí s’acaba tot el que et poden dir (un altre cop va ser “t’has d’esperar uns dies més”). I una setmana més tard reps un email automàtic dient-te que vagis a la web i omplis (omplis!) el camp de la targeta de crèdit. O sigui, no que vagis a internet i paguis, no, això seria massa ràpid!

Tu ves a bicing.com, poses el nom d’usuari, i per allà dins, amagat a dins del perfil. Allà dins, si cliques a un lloc secret, podràs omplir un camp que es diu targeta de crèdit. I un cop omplert: as de trucar i dir que ja l’has omplert (així de modern). I el telefonista li passarà la nota al departament de facturació i espera’t una setmana! Havíeu vist mai una cosa tan cutre? I jo que em pensava que les bicicletes eren cutres!

Total que penúltim email diu que tinc 45 dies per arreglar-ho tornar a intentar pagar. I l’últim email diu que m’han donat de baixa.

Bravo senyors del Bicing. Bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *