portàtil solar, memòria ràpida

Sembla que en informàtica anem deixant La Crisi i s’estan posant a fer coses per les que valgui la pena deixar-s’hi part del sou.

En aquest cas us vull presentar un portàtil que en la tapa té panells solars. Per ara no serveix per tenir-lo sempre en funcionament però diu que l’ajuda a tenir-lo 14 hores funcionant. (val uns 500eur)

Samsung NC215S solar netbook will see the light of day in Russia — Engadget

I la segona novetat és una memòria USB que arriba a 250MB/seg de velocitat de lectura i d’escriptura. Té 50GB i val 100 eurots:

Super Talent USB 3.0 Express RC8 looks like a thumb drive, acts like an SSD — Engadget

Tenint en compte que les que et venen avui només copien a 10MB/s, podem dir que és un canvi revolucionari i permetrà copiar les fotos familiars tan ràpid que no m’estranyaria que de pas algú es copiés una peli. 😳

Finalment, no puc més que expressar la meva desilusió en les esperades targetes SDXC de 64GB que ja fa dos anys que han sortit i segueixen pels núvols. I pel que sembla seguirà així fins que la gent s’animi a comprar-les. (això de la oferta i la demanda és una putada)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *