indigna’t, Homer Simpson existeix

Un amic del facebook m’ha deixat tot d’articles per llegir en els comentaris de Acampada Pl. Catalunya. Un és el de la presumpta meditació del Francesc-Marc Álvaro. Un altre és el Xavier Sala Martín, que agrada al Quim Monzó i al Jordi Pujol però que a mi no em sembla que vagi contra els indignats.

Un altre és aquest:

Indigna’t, Doraemon no existeix
El banc és culpable i el paio que demana un crèdit per anar-se’n de vacances quan no té diners? No és culpable? Directors de bancs m’han explicat suïcidis econòmics sense precedents de persones embogides per gastar. Qui és culpable? No trobo el JO. Per què et compres un cotxe que consumeix 20 litres? Per què? Per què gastes sinó tens?

Com veieu si ell diu que Doraemon no existeix, jo li dic que Homer Simpson si que existeix. 😛 El seu article és per dir-nos que no vindrà ningú a arreglar les coses i que les coses no són fàcils. I això, que sona tan bé, no és el problema que hem tingut.

El problema que hem tingut és el govern. Si que fa bé l’article d’apelar a la l’individu a veure què fa, però no perquè treballi i no esperi res del govern, sinó perquè doni una patada als polítics imbècils que viuen entre nosaltres.

I aquesta és la causa, no que la gent demani préstecs que clarament l’enfonsaran. O que esperin que els arreglin els problemes.

Jo sé i jo vaig viure com l’any 1998 el Gobierno de España va treure la deducció en la declaració de renda per qui viu en un pis de lloguer, i màgicament va posar la deducció a qui es comprava un pis. La gent no és tonta, i si jo en vaig ser víctima, altres també.

I és el govern qui ha de veure que els pisos no poden pujar un 10% anual durant massa temps. I no és el Josep Maria de Sants que treballa en una botiga de mòbils que ha de veure que si fa 5 anys no es va comprar el pis perquè pujaven i ara se’n penedeix, ara tampoc l’ha de comprar perquè falten 2 anys perquè salti tot pels aires.

El Josep Maria que treballi de mòbils i faci el favor d’aconsellar a la gent que es vol canviar de companyia.

I el senyor Francesc Canosa que no m’expliqui que un director de banc li va explicar que n’hi va haver un que gastava embogidament perquè jo li diré que tinc una amiga ninfomana.

One thought on “indigna’t, Homer Simpson existeix

  1. Pingback: nunca nueve » la partitocràcia no resolt problemes i ens deixa sense esperança

Leave a Reply

Your email address will not be published.