el Trias no és imbècil

A molta gent li sembla obvi que un cop canviat l’alcalde, passi a fer la secció “El Trias és imbècil”, però no la faré.

Primer de tot perquè pel que he vist fins ara no fa pinta que en sigui.

I segon de tot perquè no va amb mi aquesta retòrica de “si amb un si, amb l’altre també”. No, no, aquí no repartim per a tothom. S’intenta ser objectiu i imparcial. Tampoc puc negar veure les coses com les veig.

Si voleu pensar que és un tema partidista, que si és fàcil atacar les esquerres, que si ara no dic res de les dretes. Us equivoqueu, i si em permeteu: aquest és un pensament partidista d’esquerres amb l’objectiu de fer equip enlloc de mirar què està passant.

Però per sobre de tot: tothom pot fer imbecilitats, però la secció de l’Hereu ha existit perquè el que estava fent urbanistícament era canviar moltes coses de cop i totes malament.

Veure un dia rera un altre com vas pel carrer i van canviant les coses i consistentment cap a pitjor i sempre amb els mateixos principis estúpids: això és el que va fer néixer la secció.

El Trias ho arreglarà? Ho deixarà com estar? Seguirà fent el mateix? No se sap. Si vol fer-ho diferent trigarà anys en trobar el bon camí. Això segur.

Així que a la primera que faci alguna presumpta imbecilitat, no anirà a parar aquí, en aquest blog.

6 thoughts on “el Trias no és imbècil

  1. El Trias, volent sentir la veu de tothom farà una ciutat sense ambició. I perque? Perque la feina d’un alcalde es mirar per la ciutat, no per cada veí. Això és la feina de cada un amb si mateix. I en que em baso per dir això? Doncs començant per deixar que les barraquetes i cutre-edificis (no, no parlo de les poques torres boniques que encara hi queden, parlo d’autèntiques barraques) dels 3 turons no les tirin a terra. Un vot és un vot, però de segur que si ell hagués governat quan es va fer el tram de la Diagonal que va al mar enlloc de ser recte seria corb per “no tirar a terra les barraquetes que hi havia al mig”. No suportava l’Hereu, però espero que el Trias no em decepcioni sent un mediocre en idees i ambició. Barcelona és el centre d’una regió metropolitana de 5 milions, no Vallperduda de Riupetit!

  2. Carles: moltes persones juntes no fan una “super-cosa” que pot passar per sobre dels drets més bàsics de cadascuna d’elles… una persona, un(s) dret(s), més que una persona un vot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *