el govern és oposició

El govern d’Artur Mas ha decidit que ja no són el govern i que passen directament a l’oposició. Qui mana? Manen els indignats.

Els que es comporten amb violència són els anti-avalots, els que fan cara de matons de discoteca són els policies infiltrats.

Hem d’assenyalar els que són perillosos de veritat.

Mireu quina cara fan els policies infiltrats que són anònims i van sense identificar.

YouTube_-_QUI_SN_ELS_VIOLENTS.mp4_snapshot_03.33_[2011.06.16_14.58.22]

En aquest vídeo els van pillar perquè, diu, que eren els que agitaven a fer merder. (l’anterior foto és un fotograma)

YouTube – QUI SÓN ELS VIOLENTS? (l’han esborrat!)
baixar

I com aquests són els que em vaig trobar jo, que són policies segur, sense cap mena de dubte. Mireu el de negre que es tapa la cara igual que al vídeo.

IMG_8478c

El govern està cada dia més desacreditat per com està tractant el problema polític que suposen els indignats. Que és un problema polític, no policial.

Puig anuncia que estudia denunciar a Arcadi Oliveres por calumnias a la policía catalana
“Claro que tenemos policías de paisano y de los mejores que hay ¿Cómo quieren que tengamos información de primera mano?”, ha señalado el conseller.

El Felip Puig està actuant com si estigués en guerra. El perill no són els indignats, el perill és ell.

I clar que s’ha de condemnar la violència. I el que s’ha de fer és agafar els que ho fan i ja està. El moviment dels indignats és gent suelta que fa com pot, i no demanen un test de civisme per caminar entre ells. Però el Felip Puig si que ha d’actuar amb 200% de correcció i formalitat. Perquè són ells qui ens representen. Si el Felip Puig se’n va a fer la guerra, els ciutadans normals, indignats o no, ens quedem orfes. No pot ser contractar 200 matons per reduir la població. Fent això estàs demostrant que no ets el govern sinó un flipat de la hòstia.

Quan l’Artur Mas i el Felip Puig no paren de parlar de la violència, el que estan fent és instrumentalitzar-la en contra dels indignats per reafirmar-se ells. La violència és un tema policial i s’arregla agafant a qui actua contra la llei. Però no fan això, el que estan fent és fer-ne propaganda política per justificar-se.

Després d’intentar liquidar els indignats dient que anaven a netejar la Plaça Catalunya, ara els volen reduir dient que són violents. No m’ho crec senyor Puig, no m’ho crec. El problema és vostè i els seus matons.

Algú dirà que de de matons infiltrats sempre n’hi ha i que el problema és que els han pillat. Evidentment que aquest és el problema. El Felip Puig i l’Artur Mas s’estan equivocant. I quan t’equivoques no ho fas selectivament, t’equivoques en general.

I és el que t’estem dient, el Felip Puig no ho està fent bé, s’està equivocant. Ell des del govern i com a representant de les coses ben fetes hauria de saber donar resposta, i el que està fent és dir “oh, mira què fan els indignats, jo no he fet res!” Això no és ni autoritat, ni govern. Ni mereix el meu respecte.

I Felip Puig i Artur Mas, no us preocupeu de la imatge de Catalunya, més està patint la imatge de CiU. Vosaltres sabeu què feu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.