comença en canvi, seguim indignats

Si us va agradar el cartell de la manifestació del 1D i el del 10J, aquí teniu el cartell que passejaré aquesta tarda:

IMG_8572

Haig de dir que estic bastant content del cartell. La foto és elegant, no surt un anti-avalots repartint llenya, però veure el robocop al costat d’aquestes persones presumptament poc violentes, doncs crec que parla per ell mateix.

El lema també està molt bé i el van trobar els mateixos convergents, de quan ens deien que s’acabava el tripartit i d’aquí poc arribarien ells (poc ens esperàvem que arribés això).

La idea pel cartell me la va donar el propi Artur Mas quan va dir que el xou al Parlament danyava la imatge de Catalunya. Evidentment a qui fa mal és a ell mateix, entenent que ell és imatge de CiU.

Jo penso que el cartell és bastant contundent, bastant fort. Dijous al vespre en vaig penjar tres pel centre de Barcelona, i diria que entendre el cartell no és immediat, segurament perquè el lema és de CiU i ja ens pensem que defensarà CiU. També hi havia manifestants confusos amb el de “España Cansa” del 2007.

Si em veieu pel carrer no dubteu en saludar-me. Abstenir-se polis de paisà o robocops.

3 thoughts on “comença en canvi, seguim indignats

  1. Com a idea és força enginyós i elegant més que contundent. Si quan veus una pancarta t’hi has de parar a pensar, no és una forma comuna de la pancarta perquè perd impacte immediat però guanya memorabilitat (si alguna cosa et fa pensar, te’n recordes més).

    En fi, què tal ha anat la manifestació? Jo he estat una estona a la cua, però ni m’he molestat en intentar avançar perquè volia marxar abans d’hora per tenir temps per estudiar.

  2. Ha anat molt bé, i m’ho he passat encara millor. I m’han fet moltes fotos. Crec que al ser una imatge, l’impacte ha estat més fort i immediat. Tot i així, alguns no l’entenien.

  3. Pingback: nunca nueve » valoració manifestació indignats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *