300 (indignats)

Les notícies comentades pel mai9 es poden llegir al bloc SpainNews. Però com que sé que a molts no us interessa la política però per algun motiu desconegut us interessen les trifulgues gens polítiques dels indignats a Barcelona, faré una excepció amb aquesta notícia presumptament graciosa.

Però que de graciosa no té res, eh, perquè estem parlant d’un altre atac dels indignats contra la democràcia. Que el Quim Monzó ja fa temps que ho veu i la gent es deu pensar que és un dels seus contes. Però algú ho hauria d’aturar, sinó el Puig perquè s’ha tornat fleuma, els del PP que ara sembla que són els bons de veritat.

L’alcalde de Mollet, perseguit per 300 indignats durant gairebé dos quilòmetres

Mireu-ho carai! un càrrec electe perseguit per aquesta gent que no representen res i s’autoanomenen indignats! La democràcia està en perill! On són els anti-avalots quan els necessites? Que algú li deixi un helicòpter! Ràpid a la bat-cova!

Evidentment aquest bloc no es posiciona si els 59.000eur que cobrava l’any passat, o els 65.000 que cobrarà aquest any són molts o pocs. Ni en termes absoluts, ni comparant-los amb els 78.000eur que volia cobrar. Tampoc sabem si el sou incloïa jugar un partit de futbol els diumenges per entretenir la població (cosa que si que justificaria el sou). Tampoc entrarem en l’argument dels economistes de si un “alt càrrec” ficat en política cobra tant més poc que un “alt directiu” ficat en empreses (de les que presumptament volen sucar el melindro polític).

Dit això, he sentit l’alcalde a la ràdio i diu que això és immoral. Que és immoral que se sàpiga. Bé, no que se sàpiga perquè és públic, sinó que és immoral que s’utilitzi per dir-ho quan la resta de partits ja ho saben.

En resum, que si els indignats diuen que no els representen, l’alcalde diu que representa que l’altre polític no ho havia de dir.

I ara que està tot aclarit poden seguir explicant-nos que són aquestes coses que s’han de fer. Que no serà fàcil però que si no ho fem hi haurà un percentatge que pujarà més del que hauria.

Que ho facin com el Sandro que porta setmanes explicant-nos que només tenen 45 milions d’euros per fitxar i el que gastin de més no ho tindran de la següent setmanada, vull dir temporada. Es nota que han estudiat a ESADE perquè ens tracten com si tinguéssim divuit anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *