Sandro farà petit el Barça, part III: el President Sòmines

Fa un temps vaig veure una entrevista a una dona d’uns 60 anys que es cuidava molt i deia que a la seva edat les dones només tenen dues coses: cames i la mirada.

Jo no vull veure les cames del Sandrusco, però amb aquesta mirada de sòmines no el deixaria entrar a la llotja ni el dia de les dones.

[aquí va la foto, pendent de tenir-la, ho escric ara perquè em passa sovint de passar-me les ganes d’escriure]

Aquest president és un sòmines. Com m’ha dit un amic: és la definició de sòmines. Valga’m Déu. Ajuda’ns pel dia que el Barça necessiti un president que faci de president i no una personeta que es passegi pel món fent el préssec de sòmines.

Mireu si és burro que s’ha passat tota l’estona de les declaracions a Catalunya Ràdio donant les gràcies a tot. Mil hores donant gràcies. Com el nen que surt de casa i li ha dit la mare que sigui educat. Dono les gràcies al Sol, dono les gràcies a la Lluna. En fi, patètic. I pitjor encara: ha començat donant les gràcies a l’afició! Que ja he sabut perquè ho feia: perquè són qui li han permès estar on és. Però, inútil, dóna les gràcies de veritat! Dona-les a l’equip, per Déu! Burro, burro, Sandro, ets burro.

Aprèn de Guardiola, tontaina. Qui ha recollit la copa? Un: l’Abidal. Això és agrair. El protagonisme, en un moment significatiu: per un. No pots anar donant les gràcies a tothom perquè quedes com un idiota.

I també sé perquè s’ha passat l’estona donant les gràcies als altres: perquè ell no ha fet res. És un inepte a qui li ha caigut un càrrec del cel.

El que deia: espero que mentre ell hi sigui, el club no necessiti president.

Que us volia dir una cosa, ja li han colat un gol a Sandro “El Sòmines”: La merda de samarreta amb un logo de QATAR FOUNDATION més gran que han pogut. Aquí te l’han colat, Sandro. El tema ja no és si publicitat si o no, ni és si Qatar o no. Però on es veu que te l’han colat és en la mida del logo. Ets un tontaina Sandro. I els de Nike també te l’han colat Sandro. És el disseny més estrafolari que han pogut. Clar que en vendran moltes, per això l’han fet estrany els de Nike, però te l’han colat Sandro perquè no entra dins dels canons barcelonistes. Ja veurem què passa durant la temporada, potser ens acaba convencent, però per ara penso que te l’han colat.

I un detall més del Sossaines Sòmines Sandrusco: heu sentit que la roda de premsa el Guardiola DOS COPS ha dit que espera que el club fitxi jugadors que ajudin a Messi a jugar còmodament?

Sandro, no fiquis la pota, si us plau. Allunya’t al màxim de tot arreu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *