Salva Llibertat (blog recomanat)

Ara que els blogs/cs ja no estàn de moda ja no es fan cadenes de recomanar blocs/gs.

Malgrat això, jo us voldria recomanar aquest blog.

Salva Llibertat

És d’un banquer, caixer, economista. Bé, no sé, va per aquestes línies. I diu coses d’economia que es poden entendre. No de divulgació. No t’intenta fer entendre res. Senzillament el que diu: s’entén.

A mi el que m’agrada més dels blogs és poder seguir la persona de forma continuada i amb intermitències. Amb que sigui honesta i li interessin algunes coses, ja en tinc prou. Que sàpiga resumir també està bé. 😉

És una llàstima perquè amb el Twitter part de la festa comunicativa ha marxat cap allà. Ell també hi va marxant. 🙁

Segurament, després de morir els diaris, moriran els blogs. 😆

Entremig moriran les webs (com vaig entendre que deia Xavier Caballé) i triomfen els ecosistemes tancats controladíssims* (una alternativa al Codi Ètic que demanava Saül Gordillo fa uns anys pels blogs).

* Facebook, Twitter, Youtube, Flickr i més que diuen que vindran.

3 thoughts on “Salva Llibertat (blog recomanat)

  1. Pingback: Salva Calling | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published.