primerdia al primavera

Avui ha estat el meu primer dia del Primavera que ja va començar dimecres.

Ho poso al bloc perquè si viviu a Barcelona no podeu no anar-hi. Si que podeu, però és un error molt gros. Que no us enganyin en si us agrada o no us agraden prou els grups que hi toquen. La música la posen els organitzadors i un cop allà ja triaràs què escoltes (i si et mous tan com jo podràs escoltar una mica de cada).

També crec que val molt la pena perquè, amics, quan us feu grans ja no voldreu fer aquestes coses. Quines ganes d’anar a dormir cinc dies seguits a les tantes que quan t’has recuperat ja estan fent concerts un altre cop.

IMG_7740 - IMG_7742 (3 fotos en CL)

És molt important comprar l’entrada a l’Agost. T’estalvies 60eur i et regalen el Primavera de tardor que val 40eur més.

La gent que hi va també és força diferent. Veure que el 50% són estrangers fa que us recomani anar-hi. Si venen ells de no sé on, com no hem d’anar-hi els que ja estem aquí home! També he notat una presència elevada de catalans. Més que al metro o al carrer, per exemple. La resta són de procedències vàries.*

El tipus de gent que hi va són barbuts, calbs, gais i gent que no compra al Zara.

També m’ha agradat que malgrat que sempre hi ha alguns perduts, a mi em sembla que la gent es comporta força bé, i amb normes pròpies dels que van a concerts. Veure com s’aixequen del terra quan veuen que va a començar el concert. Veure com els grups fan la última cançó i no hi ha els típics pesats cridant per arrancar una altra cançó. Veure com la gent es mou entre el públic sense que ningú es senti ofès perquè “jo hi era primer”. Veure com la gent escolta la música com si escoltessin la música i no com si estiguessin en un concert. Ja m’enteneu.

Per tot això i més, aneu-hi companys. I a més aquest any venen entrepans orgànics i cervesa celíaca. I hi pots anar amb cadira de rodes, cadira plegable i nens petits.

IMG_7697

* si el 50% són estrangers i el 25% catalans, d’on seran els altres 25%?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *