Partit Reformista Objectiu i Racional (el ROR)

Veient que a places i carrers hi ha tot de gent disgustada, ara és el moment de llançar al mercat un nou partit polític que satisfaci les necessitats de la nostra societat canviant.

Aquest és el nostre ideari programari:

– putejarem la sanitat privada tan com puguem, perquè en veritat no els interessa la medicina sinó que volen guanyar molts diners, i això no està bé.

– millorarem la sanitat pública fent-los passar encara un altre examen. Li’n direm “el remir”. Els que portin 7 anys estudiant i no treguin un 6,66 (o més) quedaran descartats. El que importa és que la resta tinguem una bona sanitat, i quina millor manera que fer-los un examen, oi?

– res de velocitats variables ni coses que no s’entenen, a les carreteres tothom anirà a 70, sempre. Així potenciarem el transport públic.

– les bicicletes són un problema, així que només podran circular el cap de setmana i els mesos de Juliol i Agost.

– tots els militants tindran internet gratis. Les noves tecnologies són importants i que tinguem molts militants també.

– els professors de l’escola pública treballaran una mica menys i cobraran una mica més. Així aniran més contents a l’escola i a veure si encomanen l’alegria a estudiants i pares.

– com que ara sobren pisos, els constructors aniran tots a la presó. I els administradors de pisos també. Després farem una assemblea a veure si algú sap com organitzar el tinglado.

– els immigrants estan molt bé i a la vegada no està tan bé. Treballarem amb les associacions d’immigrants a veure què s’hi pot fer.

– no permetrem de cap manera que hi hagi algú que visqui millor que l’any passat. Qui vulgui comprar una llagosta haurà de demanar un permís especial explicant motius i causes. Nosaltres respondrem explicant les conseqüències.

– no farem res que no haguem dit al programa electoral perquè després no ens diguin coses.

– ningú serà cap de llista i tothom tindrà algun càrrec. Així evitarem que algú s’hagi de responsabilitzar-se de res i a la vegada tothom tindrà protagonisme.

– som realistes i sabem que no tindrem majoria absoluta a les primeres eleccions, així que ja avancem per escrit que no recolzarem cap proposta de ningú per canviar res que vagi a favor de perjudicar en contra de la població.

2 thoughts on “Partit Reformista Objectiu i Racional (el ROR)

  1. Pingback: nunca nueve » Quim Monzó veia ahir el que també veu avui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *