militants primaris

Voldria dedicar unes paraules als militants dels llocs.

En les passades internes d’ERC es presentaven Carod, Puigcercós, Carretero i Bertran. I els militants van votar seguir amb el mateix: Puigcercós. I el descontent amb el tripartit es veia venir i l’encarnaven els que van perdre. (i el Carretero no es va conformar i se’n va anar a fer Reagrupament).

Més tard, els militants del PSC davant Tura vs Hereu van votar Hereu. I el descontent amb l’hereu/Hereu del PSC es veia venir.

És a dir, al loro amb aquells que santifiquen les primàries per ser tan democràtiques i tan sanes perquè a l’hora de la veritat els militants sembla comprovat que no en tenen ni idea de política.

Els psocialistes ara que s’adonen que no tenen carburant polític el primer que podrien fer és adonar-se de com d’estúpides són les primàries “perquè som tan democràtics”. Evidentment votar hauran de votar coses els que estan ficats en un partit, però fer política i tenir una democràcia sana no depèn d’anar-ho a votar tot. Cosa que per cert és la solució dels de la “democràcia real”. “Que se me nos dejen votar!” em sembla que cridaven. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.