Felip Puig és un fill de puta, part I: fora de la Generalitat

Felip Puig et volem a tu i als teus sequaços fora de la Generalitat.

Bonic favor fas a la democràcia quan tens part de la població rebotada perquè no se sent representada i vas tu actuant com si estiguessis al Vietnam.

12 dels 20 vídeos més vistos a tv3.cat les últimes 24 hores fan referència a la teva bogeria d’aquest matí. (i 3 més són de La Riera)

I gràcies per desacreditar encara més el cos policial de Catalunya. Ara si ens pots fer el favor, disculpa’t i marxa.

[editat] per afegir un vídeo i una foto. Un altre vídeo. I un altre. I el Felip Puig dient que repetiria.

7 thoughts on “Felip Puig és un fill de puta, part I: fora de la Generalitat

 1. El mossos es van passar? 120 civils ferits, 37 mossos ferits (tenint en compte que els mossos anaven molt protegits).

  Podrien haver fet les coses millor abans d’iniciar el dessallotjament? Molt probablement sí. Avisar per megafonia exactament del que s’anava a fer, etc…

  Tenen dret a acampar a la Plaça Catalunya? En principi no, han de demanar un permís al representat de la titularitat pública (ajuntament). Sembla ser que el que va demanar el desallotjament va ser l’encara alcalde Hereu.

  Tenen dret a negar-se a ser desallotjats? Per desgràcia, no. El millor que podria fer ara l’ajuntament és cedir un espai de la ciutat com a Àgora per que la gent discuteixi temes. Amb serveis gratuits (lavabo, cuina…). El problema de rerefons és el moviment okupa, que com estan perdent les “seves” cases s’amaguen darrere de tot per aprofitar i acabar controlant el que sigui. També el fet de que Barcelona (a causa del clima) és una ciutat que afavoreix viure al carrer. Per aixó a Tallinn o Helsinki aquesta mena de coses no passen.

 2. Amb això de viure al carrer em refereixo a que el Gitanos no van a Helsikni o Tallinn. I si no mireu aquesta estadística: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e2/Roma_in_Europe_2007_map-fr.svg/690px-Roma_in_Europe_2007_map-fr.svg.png

  Com podeu veure (excepte Rússia, que amb la seva mida no es pot associar a un clima específic) hi ha una línia climatològica en la seva distribució. Caldria saber però que passa a Itàlia. Allà tradicionalment tenen poblacions com l’albanesa que en part “pren” l’espai potencial gitano-de-carrer (no comfondre amb el gitano que es guanya les garrofes legalment! A Catalunya n’hi ha molts d’aquests!) a més de que Itàlia té un problema anomenat màfia que afavoreix l’inframón a dins de la societat.

 3. el problema de fons no és el moviment okupa. I el tema no és si els mossos es van passar. Aquí hi va haver una decisió política. No pots anar a perseguir ciutadans per més que estiguin on no han d’estar. I els vídeos de la gent amb les mans enlaire i els antiabalots pegant-los amb les porres… és que francament, el Felip Puig ha de plegar. És que no pot ser, és que no es pot tolerar. I que et vagin dient que hi havien anat a netejar. És que no pot ser. A Cuba Castro també els explica sopars de duro. Hi ha coses que s’ha de dir que no i no hi ha més voltes.

 4. Que ho van fer malament? Amb el nivell de violència que hi va haver, tot apunta a que sí.

  Pel que he vist, primer s’hi va anar a parlar i van dir que no se n’anaven. La Guàrdia Urbana hi va anar i no els va poder treure, i finalment hi van anar els Mossos i… Que s’esperaven? Que dirien que no? Si una persona aixeca els braços ja no se la pot desallotjar? Mmmm…

  I comparant amb la Cuba de castro, els han ficat a la presió per no complir amb la llei? Judicis sumaríssims?

  El que no entenc és perquè els mossos s’entesten en utilitzar medis tan personals com són le sporres, que no coneixen els camions amb pistola d’aigua? I els núvols de pebre? Amb això no és fà sang, senzillament es molesta i al gent fot el camp.

  Resumint, tot plegat em sembla mala planificació.

 5. Clar que és mala planificació, collons. De què et penses que s’estan manifestant? De que la política no està ben planificada. I el Felip Puig els està donant la raó: ell no funciona.

  El que jo espero que facin amb una persona que aixeca els braços és no agafar la porra i començar-lo a estovar.

 6. Pingback: nunca nueve » 9 visions del 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *