Adéu Hereu

Sembla que això de portar la ciutat com si fos una empresa no ha funcionat i canviarem per fi d’alcalde.

Jo diria que els barcelonins pro-españa han canviat el vot del PSC al PP. I els indepes han deixat les unions (laportabella*) per votar els que aposten pel dret a decidir (CiU**).

I res, a veure com s’ho fan els convergents per manar sense majories absolutes. Que diuen que sempre són dolentes però jo diria que ara anirien la mar de bé. Com a mínim pels que ens vam creure que el PP fa urticària.

Felicitats al Laporta que amb una temporada ha aconseguit el doblet. A veure si de cara a les Generals (la Champions de la política) convenç als companys actuals per pactar amb CiU. Funcionar segur que funciona***. 😉

* paraula cedida per un amic enginyòs 😉

** tots menys el Duran

*** No sé què passa amb el Laporta que va deixant cadàvers per on passa. Ja li passava a la directiva del Barça, i ara amb els companys de llista electoral.

5 thoughts on “Adéu Hereu

 1. És curiós perquè la campanya de l’Hereu era guanyadora. En el sentit d’innovadora, versàtil, de tocar molts fronts, mentre que la del Trias, a vegades es diluïa en els altres candidats. En qualsevol cas, la política i les ganes de canvi (un canvi perquè si) han pogut més que la publicitat.

 2. La campanya? Però algú és mira la campanya?
  Si no hi hagués hagut campanya hagués sortit el mateix resultat, segur.
  L’Hereu ho ha fet de puta pena, però no a la campanya (n’idea) sinó molt abans, que és el que compte, no?
  Els socialistes ja no tenen credibilitat, la gent que fins ara encara se’ls creia, ja en te prou de ser la “puta lletja i masoquista” del Zapatero.
  La, la, la… 🙂

 3. home, espero que no. Havia pensat seguir la secció amb “L’Hereu era imbècil”, perquè el que ha fet trigarà molt de temps en arreglar-se. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *