primera part, guanya Mourinho

Sabeu què he vist en la roda de premsa del Mourinho d’avui (final de la copa del rei)? Que el Guardiola ha caigut a la trampa del Mourinho.

I per això a la primera part el Madrid ha agafat el Barça a contrapeu*. Perquè el Barça s’havia preparat per jugar d’una manera -tenint al cap com havia jugat el Mourinho dissabte a la lliga-, i no ho ha fet.

Aquí tothom es pensava que el Mourinho jugaria a tancar-se per tal i tal (com un equip petit que es diuen ells), i no ho ha fet. Jo no en sé de futbol, però com a mínim Mourinho no ha fet el mateix que dissabte.

És el Mourinho qui sabia que el partit de dissabte no comptava.

Tantes i tantes voltes al que va dir Mourinho a la roda de premsa de dissabte… Avui a la roda de premsa no ha deixat anar cap perla. Per què? Perquè la feina ja la va fer dissabte. Si que ha deixat anar idees pels propis del Madrid (i les deixa anar just quan ha aconseguit els títols que volien els madridistes). Ha dit alguna cosa així com que ell va veure que havia de fer canvis en l’estructura del Madrid i està treballant per fer-los. Això és un missatge pels propis madridistes perquè segueixin supeditats a ell.

Mourinho és un mercenari i fa tot el que fan els mercenaris. I burros els madridistes que es pensen que han contractat un entrenador i no deixarà pedra sobre pedra.

A part d’això, quina llàstima que Villa i Messi no hagin brillat i estessin desinflats.

I a part d’això, quin president més burro que tenim. No sé si heu vist TV3 però han entrevistat a un que han dit que era l’únic que volia parlar a càmera i aquest si que m’ha semblat un digne president. Jordi es deia. Busquem-lo. No deixem perdre talent! Ja seria hora que tinguéssim un president sortit de la cantera.

* jugar 90 minuts amb un Barça que sap què ha de fer, no és el mateix que uns primers 45 minuts amb un Madrid que no t’esperes, que van a tope, i que si et fan un gol, la resta del partit és complicat de veritat. I més complicat encara perquè llavors no s’haurien cansat tant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.