jo no hi vaig ser?

Sabeu, vaig estar mirant si jo sortia al llibre “jo hi vaig ser”, però es veu que no. En fi, quina llàstima. Potser no em van veure. 😐 (resum del que jo vaig veure)

IMG_4103

En veritat és una petita desilusió, però bé, tenim un país petit. Segur que alguna foto tenien amb el lema que “vam decidir”.

Jo crec que el llibre té el to -que ja es veu a la portada- de carinyós i simpàtic. I el meu cartell era polític i contundent.

De la mateixa manera, penso que si va sortir a la portada de La Vanguardia també va ser perquè ells volien. En primer lloc perquè, jo, al lloc on estic a la foto no hi era 5 minuts abans, i 5 minuts després van desfer la capçalera (és a dir, una foto semblant sense el mai9 la deurien tenir, crec). I en segon lloc perquè el subtítol del cartell “el PSOE va retallar l’Estatut, el PSC ha retallar el lema” és la posició que havia estat explicant La Vanguardia durant la setmana que Montilla i el seu aparell van estar remenant les coses per tal d’evitar una foto amb el Monti i un lema que no feia conjunt amb la seva jaqueta d’obrer español.

En qualsevol cas ja estic pensant frase per la següent manifestació massiva. (el primer cartell va ser España Cansa). I és una frase en contra el pacte amb España (oido cocina).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *