Sandro farà petit el Barça

Sabreu que els del Barça fem les coses en un tovalló de paper. Doncs aquí tenim el que vaig escriure jo el passat estiu quan el Sandro aprenia a dir lentament “no us fallaré, no us fallaré”. Honestament, només amb això jo ja li hagués dit “escolta maco, no passes el càsting”.

IMG_5629 - Sandro

Diu:

Guardiola 6 anys – paella pel mànec
Sandro decideix les coses en comunitat.
Laporta tàctiques per fitxar Cesc. Sandro dient que Arsenal estan malament.
Sandro es ven l’empresa i després no va als partits.
Sandro amb ell entren tots, Laporta deia “tu fora”.

Eren les notes per després escriure aquí al bloc que el Sandro és el Gaspar del Segle XXI. (que Déu ens agafi confessats)

Però ara la cosa ja no dóna per més. Ja hem vist prou tontaries.

El Barça defensa la iniciativa de la llotja de dones de demà davant les crítiques rebudes
La directora de comunicació, Ketty Calatayud, explica que quantes més persones hi estiguin en contra, més necessaris són els actes com aquest

Per començar, a mi m’agradaria saber qui li va ficar al cap la idea al Sandro que podia ser President sense fer-li veure que es notaria que no dóna la talla.

Això de posar dones al palco és la mostra que aquest home té menys lideratge que els trossos d’oliva en la salsa napolitana.

La prova que aquest home hi ha arribat de rebot i sense saber on t’ha anat a parar és que decideix posar dones al palco cedint-lo com si fos una piruleta que et donen i tu comparteixes.

I a part, confirma la meva teoria estiuenca que entrant el Sandro allà hi entrarà tothom. Allà ningú fallarà però ningú brillarà. Per no fallar es respira mediocritat. Decisions mediocres que des de fora podem dir “que cutre Sandro, que cutre”. Si et veiessin avui, els de Nike no et deixarien treballar ni a una fàbrica.

Prefereixo mil vegades gent menjant gaspatxo a les 12 de la nit que tot de dones en un lloc on no han estat mai.

M’agradaria poder entendre la frase de la Directora de Comunicació, la Ketty, però no l’entenc. Si que vaig entendre el Guardiola quan després d’un partit no gaire encertat del Txigrinsqui, a la roda de premsa va dir “com més el públic i els mitjans se li girin en contra més l’apoiarem des de dintre”.

Això si que s’entén. Però dir que com més gent digui que és tonto omplir el palco de dones per un dia més necessari és, doncs això és estúpid. I el que està comunicant la directora és que ella mateixa no dóna la talla.

La tontaria aquesta ens pot emprenyar més o menys. A mi concretament m’emprenya més la frase llesteta de la directiva comunicadora. Però quan m’emprenya de veritat és sabent que el dia del Barça-Madrid les dones van dinar en una taula apart dels homes.

Aquí si que li pots dir: Sandro, les dones no són el que et penses.

[editat 2011-03-08] Sandro, masclista, el dia de les dones era avui jugant contra l’Arsenal, a vuitens de la Champions, no jugant contra el Saragossa dissabte passat.

3 thoughts on “Sandro farà petit el Barça

  1. Pingback: nunca nueve » primera part, guanya Mourinho

  2. Pingback: Sandro farà petit el Barça, part XI: i Adéu | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *