L’Hereu s’estrena

Aquest matí m’he posat la jaqueta nàutica groga d’infiltrat i una samarreta marró treballador i he anat a veure com l’Hereu estrenava un carrer.

Aquí el tenim des del darrera i amb els lemes que l’acompanyen:

IMG_0799

Aquí el tenim des del davant en una foto costumista molt interessant:

IMG_0800

De tot el que ha dit el més rellevant és com ha insistit en la presumpta lluita dels veïns pel super-barri de Camp de l’Arpa que -no sé si ho sabeu- és un dels més no se què de tota Barcelona.

Em sembla molt rellevant que un polític escollit democràticament i que en principi ens ha de representar, vingui a elogiar els veïns que “lluiten” pel barri i que aconsegueixen que el buròcrata que mana faci alguna cosa. 🙄 Ai senyor, els psocialistes com han perdut el món de vista…

També em resulta rellevant que faci servir el lema “més espais per a les persones” i en tot el carrer només hi han posat un puto banc per seure. Això de seure deu ser una cosa que feien als anys vuitanta i avui ja no es porta.

També em sembla rellevant que en aquest carrer es podia aparcar a ambdós costats, ara només en un i bona part serà zona de càrrega i descàrrega. Perquè han arrodonit les cantonades i tampoc s’hi podrà aparcar.

Un altre punt que vull explicar (i hauria d’haver començat per aquí) és que l’Hereu està inaugurant *ara* les coses perquè quan hi hagi la Junta Electoral no li deixaran fer. Com no li van deixar fer fa quatre anys. Aquesta tarda l’Hereu anirà a inaugurar una valla que han posat a Sarrià que, per cert, és bastant lletja.

I quan ha acabat de parlar ens n’hem anat tots a fer una cua social, que donaven coses.

IMG_0803

Ens han donat un tovalló, una ampolla d’aigua (o una sense cervesa) un pa torrat, un pinxo amb butifarra i bolet, i un got plegable amb el lema “fent Barcelona”, que suposo vol dir que com que ja no podrem anar en cotxe enlloc i haurem d’anar-hi caminant que bevem una mica d’aigua mentre ens “fem Barcelona” a peu. 😕

Curiosament aquests que donaven coses no han patit retallades de personal i el tema de l’eficiència i productivitat l’han deixat de costat. Tenir una persona donant tovallons de paper un per un és una de les coses més poc sostenibles que he vist darrerament. Això si, tots anaven amb una jaqueta que deia “Ajuntament de Barcelona”. 🙄

L’últim detall és que he parlat amb l’alcalde! 😆

Amb una amiga atractiva li hem anat a dir quatre coses. L’hem enganxat fent declaracions a BTV, i us he de ser sincer: m’ha fet una mica de llàstima. El pobre havia d’inventar-se frases quan senzillament han renovat un carrer. Potser ha entrat en una bola de màrqueting, publicitat i comunicació i ja no sap on viu.

Jo li he parlat d’això de les cantonades rodones i les zones de càrregues i descàrregues i menys apacarments. La conclusió de l’alcalde és que amb les cantonades rodones hi ha més lloc per la gent. I la conclusió del que va vestit de negre a la segona foto és: que es va fer un projecte i els veïns el van votar. És a dir, un altre cop aquesta idea que ells són un poder separat de la gent i la responsabilitat és del poble que lluita per un costat i vota i accepta per l’altre.

He notat que el de negre tenia pressa per marxar i sap els punts fluixos del que estan fent, mentre l’Hereu va recitant coses que sap.

[editat més tard] Prova del que deia:

Els alcaldes no podran posar el peu en les seves obres durant la precampanya
La gran incògnita que tenia inquiets des de fa un mes presidents autonòmics, alcaldes i candidats amb vista al 22 de maig vinent –si podrien realitzar inauguracions, visitar instal·lacions en construcció o fer propaganda electoral durant la precampanya– va quedar ahir definitivament aclarida per la Junta Electoral Central (JEC).

3 thoughts on “L’Hereu s’estrena

  1. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part CXXIX: són 6 milions, en propaganda

  2. A nosaltres també ens van donar un molinet de vent, potser perquè anàvem amb un nen petit. XD
    Parlant avui amb botiguers del carrer, hem constatat que la petició number one que es va fer a l’alcalde va ser que hi hagués més llum. Si passes algun vespre pel nostre flamant carrer, veuràs que els fanals que han posat fan una il·luminació lamentable.
    Per cert, avui he estrenat el got plegable, en una font del Turó Parc. Ves per on, ha resultat ser un obsequi útil! (no com el molinet de vent)
    [I gràcies per això d'”amiga atractiva”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *