la Itàlia del Berlusconi

Tinc un amic que diu que aquest documental no és que el censuressin a Itàlia, és que no val res. Però és un amic que està en contra les bicicletes i en contra el diari Ara, així que ja veieu el context. 🙄

Videocràcia – Televisió de Catalunya

“A Itàlia la televisió té un domini únic sobre la cultura” – Televisió de Catalunya

Jo us recomano que mireu el documental i l’entrevista al suec que l’ha fet. Si pot ser abans del 24 de Març perquè sinó el documental me l’haureu de demanar a mi o baixar-lo amb l’eMule (quin pal).

Jo crec que el documental està bé per veure d’aprop això de la Itàlia de Berlusconi. Que no és que sigui corrupte i fatxa sinó que hi ha tot un canvi cultural darrera. (això diu el suec)

El més interessant del documental és el paper que fa un pobre pringat que fa karate com Van Damme i canta com Ricky Martin (minut 6:30) i vol entrar al mundillo televisiu, i un flipat que diu ser com un Robin Hood modern que roba als rics però s’ho queda ell.

Si això no és prou reclam, surten moltes noies atractives. L’element essencial del canvi cultural de Berlusconi. És com veure les mama-txitxo, però en intelectual, que és un documental.

Leave a Reply

Your email address will not be published.