invitacions al gimnàs DiR

Els del gimnàs DiR són uns genis (també). Serà que no tinc informació per entendre les decisions. Segurament ja ho saben què estan fent, però el resultat és talment com si fossin amics de l’Hereu. 🙄

A can DiR de tota la vida et donaven invitacions un cop a l’any. Les suficients per portar algun amic de tant en tant. Només podies convidar la mateixa persona un cop cada 15 dies. La idea és que així ho veuen i qui sap, potser s’apunten. Haig de dir que les circumstàncies quan convidaves a algú sempre eren curioses i hi havia un punt de màrqueting difícil de superar.

Farà casi un any ho van canviar i ja només podies portar el mateix amic cada sis mesos. Fent totalment inpràctic que un amic entri al DiR. I per entrar-hi pagant una entrada ho fan tan car que t’espantes. És car perquè la gent s’apunti enlloc de pagar una entrada.

Fins aquí l’explicació. Ells sabran el que fan, a mi em sembla que s’equivoquen.

Segurament van fer datamining i van veure que els convidats no s’apuntaven mai al DiR. Així doncs que es fotin.

Haig de dir també que el procés per entrar amb un convidat és penosament laboriós, t’escanegen el dni i tot. I els has de donar un mòbil del convidat i després et truquen i t’envien sms. Jo crec que és excessiu. I dóna una mala imatge que no vegis.

Però fins aquí tot normal. Res del que he dit faria que ho posés al blog.

Però atenció…

L’altre dia al vestidors masculins (als femenins no ho vaig poder comprovar) hi havia propaganda enganxada a les guixetes anunciant que… senyores i senyors… durant aquest mes podràs portar cada dia un amic gratis!

No sabeu l’alegria que vaig tenir quan allà al mig, quan em disposava a treure’m els pantalons, els del gimnàs em van comunicar tan agradable notícia. 😈

Són uns cracs, home, són uns cracs. Després de retallar les invitacions com si fossin l’Estatut de Catalunya, ara va i s’estiren de tal manera que cada dia que vagi al gimnàs aniré preguntant pel carrer si algú vol entrar al DiR.

Home, per favort, això no és serio.

2 thoughts on “invitacions al gimnàs DiR

  1. Tenir una estratègia de màrqueting realment coherent és complicat. I qualsevol canvi, implica deixar de ser coherent amb l’anterior.
    A això, cal sumar-li, a més, que el tema de la investigació de mercats és realment complicat: tractar com a col·lectiu un grup d’individus que pensen i actuen amb trets comuns però també personals és una aproximació que de vegades pot assemblar-se a la realitat, però que, per la seva pròpia definició no és científicament correcta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.