els ciclistes són imbècils

Avui li he dit a un ciclista que era un mal educat.

Érem dins d’un cotxe just a la cantonada, on a la foto hi ha una bici. Un diumenge a la una del migdia.

girona - gran via

Estàvem esperant a algú que vingués amb 4 cadires plegables per posar dins del cotxe. El ciclista estava en semàfor vermell i s’ha posat a tocar el timbre. Això ja m’ha tocat molt els nassos.

Quan s’ha posat verd ha passat pel costat queixant-se que estàvem ocupant el carril bici i tocant el timbre un altre cop.

Així doncs he decidit sortir del cotxe i córrer ben poc fins a posar-me al seu costat i quan s’ha aturat: dir-li amb tota l’educació del món que ell és un mal-educat.

Que em sembla que no són maneres d’anar tocant el timbre perquè no sé què.

Ha respost segur de tenir raó. Dient que estem on no es pot estar. Jo li he dit que d’acord, però que em sembla mal educat que vagi tocant el timbre.

Aquí ja s’ha posat més gallet. I que no pot ser i que estem ocupant el carril bici. I que som incívics. Aquí és on he vist l’enorme mal que ha fet l’imbècil de l’Hereu en el sub-conscient de les barcelonines i els barcelonins.

Així que li he tornat a repetir que jo tot el que dic és que no em sembla educat anar tocant el timbre, i li he tornat a repetir que no tinc res més a dir.

Així doncs que he marxat i de lluny l’he sentit tot enfadat cridant “és que té collons la cosa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *