Dictadures: Gadafi i Qatar

[aquest cop no escriu mai9]

Parlant de feines mal fetes, avui he vist el telenotícies. Sencer, de cap a peus. Del Gaddafi al quart d’hora propagandístic del Barça. I relacionant les dues coses he pensat que a Can Barça hi deu haver molta gent amb molts remordiments per una feina nefasta. Que deu pregar per al manteniment de les dictadures MOLT i MOLT fort. I és que el dia que la de Qatar trontolli i el Barça esbombi a tort i a dret la bondat d’aixafar persones amb tancs, dels focs d’artilleria com a simpàtica barreja d’espectacle pirotècnic i esport d’aventura… bé, aquell dia el Barça fotrà molt el ridícul. I llàstima i ràbia, i tot el que es vulgui que sigui negatiu i dolent.

Pot ser però, que amb l’ajuda dels poders fàctics, complots de dolents internacionals i sort, Qatar (i la Xina i Singapur) segueixin tan tranquils venent el seu petroli/tot el que es fabrica/màsters i aquí no ha passat res. Ja es veurà. Potser quan deixin de ser dictadures el Barça haurà canviat d’espònsor i anunciarà una Vanguardia en amazig perquè és la llengua pròpia del carrer de Catalunya. Qui ho sap.

Visca els Emirs, els Reis i el Comte de Godó!

Zapatero_Gaddafi3

CORRECTION-FBL-ESP-BARCELONA-SPAIN-QATAR-SPORT-SPONSORSHIP

fotos d’aquí i d’aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *