conductors de metro i autobús

A Londres vaig tenir una experiència reveladora. Quan corria sota terra per no perdre el metro, es van tornar a obrir unes portes que s’havien tancat davant meu. 😮

Els mateixos anglesos m’havien dit que a Londres pateixen la malaltia crònica de la mala educació, però aquest gest, aquest gest, caram, ara entenc que els gentlemens siguin britànics i no de Badajoz o Solsona.

Potser fins i tot que diguin que a Londres són xusma indica l’interès en no ser-ne i que els poden assenyalar amb el dit (l’insult civic).

Així que jo, que sóc un anti-sistema, he decidit que ajudaré a entrar (en la mesura de les circumstàncies) a qui el conductor vulgui deixar fora.

En veritat és un tema que ja practico des de la joventut. Però ara ho faré amb convicció. Sabent que un altre món és possible. 8)

Tot això ve a cuento que avui als ferrocarrils, corrent jo mateix per l’amable conductor que et vol deixar fora 👿 , un cop he vist que jo ja entrava i veient que darrera meu venien dues noies més: m’he quedat a la porta perquè les portes no tanquessin.

Em pregunto quina ment malalta, veient que algú està a la porta amb els colzes aguantant les portes, enlloc d’obrir perquè entrin segueix apretant el botó perquè es tanquin i mori esclafat. I és així perquè després d’uns segons fent força i buscant com deixar espai perquè entrin, llavors, quan ja casi estaven dins, llavors el conductor torna a obrir les portes.

Això és ser molt puta eh.

I és una situació que ja m’havia passat. Veure com ells s’esperen a veure si et dones per vençut i quan guanyes tu i ja estàs casi dins, llavors obren la porta.

Després que no em vinguin amb que la gent no paga eh!

Es colaria menys gent si els que paguem no ens haguéssim de colar davant unes portes que se’t tanquen als nassos.

2 thoughts on “conductors de metro i autobús

  1. A mi m’han dit que això passa perquè la màquina no pot complir l’ordre de tancar i seguidament la d’obrir, sinó que ha de deixar passar uns segons, que les portes de metros i trens no estan fetes per obrir-se i tancar-se constantment de manera ràpida. Si és cert o no, no ho sé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.