Ara savis

Hi ha un tros de la portada del diari Ara que em té preocupat. Són aquestes frases que posen dels articles.

Mireu què ens hem hagut de menjar avui:

IMG_0665

Un escriptor que en sap més que ningú, i una escriptora que sap que hi ha gent deshonesta que no són ni ella ni els seus lectors.

Llegint-ho he recordat d’un notari que després de sentir conferències a professors i catedràtics va dir que ara li tocava el torn a ell que és a qui li venen els clients amb els seus problemes. Perquè fer un llibre és fàcil i allà dins encaixa tot, però després hi ha la realitat, i… ves i fes-ho, saps…

A la portada del diari també hi ha una tercera frase d’un tal Andreu Winston que diu que fumar les nuclears estan molt malament mentre les renovables són més barates perquè les venen els xinesos. Ell escriu al New York Times però el resum no deu ser seu.

One thought on “Ara savis

  1. Pingback: La Vanguardia anuncia boda entre Mas i Rajoy | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *