TV3 al Cabàs 0.3 (ara amb menys botons!)

Companys, en tres dies he enllestit la versió 0.3 del programa que ens permet baixar-nos els vídeos de tv3.cat sense estudiar per informàtic.

En aquesta nova versió he tret uns quants botons. He eliminat el botó per cancelar de l’esquerre. He eliminat la pantalla si tens una adreça de tv3.cat al portaretalls (es posa a baixar el vídeo directament). I he eliminat la finestra quan el programa es troba que el fitxer que et volies baixar ja existeix. I en aquest cas he afegit un botó per obrir el vídeo.

Tota la resta segueix igual.

Ah, el millor de tot. Ara el programa busca carpetes amb el nom del programa que t’estàs baixant. Així ja els tens ordenadets al disc dur. 😮

Exemple: si el destí és “D:\TV3” i allà hi tens una carpeta de nom “Els Matins”, quan et baixis un vídeo d’aquell programa, te’l guardarà automàticament a “D:\TV3\Els Matins”.

Tot plegat fa que aquesta versió 0.3 funcioni en un click. Copies l’adreça al portaretalls i quan obres el programa ja no has de fer res més.

Aquí trobareu tal programa. Clic.

53 thoughts on “TV3 al Cabàs 0.3 (ara amb menys botons!)

 1. coi, copy paste a saco….

  és factible….. comoditat….

  http://www.tv3.cat/elsmatins/videos/tertulia

  entro aqui

  o aquí
  http://www.tv3.cat/elsmatins/videos/emparmoliner

  i vaig al mozzilla i fotu copy i llavors obro una carpeta amb l’explorer del disc i faig pesta

  i avall que fa baixada….manquismes….fip-in-flip out….

  només premer un botó encara que sigui amb el nas….

  ho podrien fer tan fàcil com això:

  http://www.catradio.cat/podcast/xml/0/3/podseccio2130.xml

 2. ggggrrr

  el push i el pop del assembler versió per esgarrats, manquistes, sense cames i paralitzats 90% del cos….

  click, clack…. de totes maneres l’interesant és un programa per baixar-se swf començant pel youtube que ni han…

  també reventar-los i pillar les subrutines d’efectes…. al cap i a la fi el flash és com el basic…. no és compilat… ho fa durant l’execució i tot el codi font està obert allà.

 3. de tots el llenguatge que he programat, més de 8, el macromadia flash 8, ara d’adobe, el més brut i estructorat de tots.

 4. Hola!
  Molt útil aquesta eina!! Primer miro si els videos són el format podcast (habitualment la Riera) via MiroTV. Però els que no hi són toca tirar de TV3 al cabàs.

  El que molaria (idea per la versió 0.5) és un parsejador de XML en la cerca d’enllaços correctes. Exemple: Molaria que passant-li això:

  (URL XML de tv3, te la trec perquè em bloqueja el teu Spam Karma…)

  Parsejés tots els videos 🙂

 5. Efectivament Andreu 🙂 agafar adreces directament del RSS és una cosa que havia pensat fer, el que passa és que em portarà una certa feina i he d’arreglar altres coses primer.

  El que tinc pensat és que si al camp “Adreça” hi poses una adreça URL on hi ha un fitxer amb vídeos (per exemple un RSS), llavors es posi a baixar el que hi hagi allà. Portarà una certa feina perquè hauré de mirar com ho faig, perquè el programa ara està estructurat per baixar-se un sol video, i en els RSS hi ha molts vídeos.

  Seguirem pensant 🙂

 6. Bon dia,

  Existeix alguna possibilitat d’incloure la possibilitat de transcodificar automàticament (és a dir,sense recompressió ni d’àudio ni vídeo) els arxius FLV resultants a MP4/MKV (mitjançant l’utilització de les llibreries de l’ffmpeg o del mencoder)?
  Això seria útil per reproduir els arxius resultants directament en molts reproductors que duen sintonitzador DVB HD incorporat com els Nevir o els Bluesens amb entrada USB; que poden reproduir arxius MP4, MKV o TS amb contingut AVC+AAC i no poden reproduir els FLV.
  Actualment els arxius FLV descarregats s’han de transcodificar a MP4, MKV o TS mitjançant l’Avidemux o utilitzant l’ffmpeg o el mencoder, cosa que complica un pèl el procés de reproducció en els reproductors esmentats amb anterioritat.

  Moltes gràcies!

 7. Hola Jaume, passar-ho a MP4 o MKV és una de les futures funcions que havia pensat. Ara estic renovant una cosa que no es notarà gens però que s’ha de fer.

  Primer trauré la v0.5 i a veure si a la 0.6 ja pot canviar el contenidor a MP4 o MKV. Que si puc escollir prefereixo MKV.

  Salutacions 🙂

 8. Bon dia, desconec el llenguatge informàtic, per tant la pregunta la faré planera: m’han passat l’enllaç del vostre programa perquè m’interessa tenir un programa de TV3 -ens cobren 70€ si el volem comprar 🙁 –
  Però em sembla que tinc un problema: funciono amb OS X i TV3 al cabàs és .exe
  Hi ha prevsita la versió del programa per a més sistemes operatius? 😉

  Moltes gràcies !!!!!!!!!!

 9. Hola Eva M 🙂

  malauradament no podré fer el programa per Mac. Les eines amb que l’he fet només són per Windows, i a més no faig servir Mac.

  Espero que no et sigui difícil aconseguir un ordinador Windows per baixar-te el que necessitis. 🙂

 10. Hola! Em sembla una idea genial aquest programa. Jo mateix mes d’un cop he pensat de descarregar-me algun que altre video de TV3.
  El que vull preguntar es amb qui puc contactar per parlar sobre aquesta aplicacio, ja que m’encantaria fer-ne una versio per a Linux / Unix (MacosX) i potser un bon punt de partida seria parlar amb algu que ja hi ha estat tocant cosetes.

  Moltes gracies!

 11. yagooar, has vingut al lloc adequat 🙂 ara, no sé de què et podré ajudar a fer la versió per Mac, ja que les eines que he fet servir no tenen versió en mac (que jo sàpiga).

  El sistema per baixar els vídeos el vaig treure d’aquí, la resta de feina és el codi que és propi del compilador que només serveix en windows.

  l’Eduard va fer un script que funciona en linux, però ara no el trobo.

 12. hola! molt bona feina!

  Només un detall… això de que t’agafi directament els enllaços que tens copiats al portapapers, no ho trobo massa pràctic.. a vegades es més un inconvenient que un avantatge. potser hi ha gent que li és pràctic… si hi ha nova versió i no és molt compicat, potser simplement una “opció” de configuració o similar que et permeti activar o desactivar aquesta funcionalitat, seria de perles 😉

  salut!
  a.

 13. Gràcies Alex 🙂

  això de baixar del portapapers em va resultar pràctic a mi mateix. Certament puc fer-ne una opció. Com és que et resulta inconvenient?

 14. el windows el tinc instalat virtualment amb virtualbox i a vegades és una mica cacau el tema de copy/paste… seria millor fer-ho manualment

  l’altre cosa que ja molaria infinit és poder enganxar moltes adreces de cop i que vagi fent

 15. Alex, no he entès això del problema amb el copy/paste.

  Això de posar moltes adreces he estat pensant en quina seria la millor manera. Per ara se m’ha acudit que enlloc de posar l’enllaç a un vídeo, si poses una adreça, miri si hi ha vídeos en llista allà. Així també pots posar adreces de tv3.cat i es posa a baixar-ho tot. Encara m’hi he de posar a treballar.

  salut

 16. Pingback: nunca nueve » 9 visions del 2011

 17. El programa funciona en l’entorn Linux amb el Wine, a mi em funciona amb Ubuntu 11.10 + Wine 1.3.28

  Es posssible q en OSX + Wine també rutlli

  ¿Te das cuén?

 18. estic utilitzant al Cabàs 0.4 i de fa un parell de setmanes que no hi ha forma de poder descargar qualsevol video, a veure si algu em pot ajudar,merci….

 19. què et passa? comprova que quan poses l’adreça a baixar el programa reconegui el número.

  si no funciona, quan acabi, cliques sobre el text amb el botó de la dreta i veuràs l’opció “copiar text” el copies i l’enganxes aquí en forma de comentari.

 20. xaloc:

  aquest és el error que em diu:

  introduït: ttp://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3932490
  retallat: at/3alacarta/#/videos/
  número: 3
  no hem trobat cap fitxer en format MP4, MP4GES ni FLV 🙁

 21. xaloc:

  perdò, l’error és meu , la url que introduia no és correcta, tot solucionat.

  moltes gracies per aques programa tant ben parit!!!!!

 22. Pingback: l’Office a l’Android per 25 cèntims | nunca nueve

 23. He utilitzat altres vegades el programa sense problemes però ara no hi ha manera, hem surt el comentari que ja es comenta abans de no s’ha trobat cap fitxer MP4 ni FLV. Altres vegades ho havia solucionat treient la part final del nom del programa però ara no m’en surto. Si us plau ajuda.

  Moltes gràcies

 24. Ha funcionat molt bé fins fa uns dies, qualsevol vídeo que em vull baixar em surt “error desconegut”. Què pot ser?

 25. Si serveix d’ajuda, hi ha un programa “descargar-tv3-1.4.exe” que utilitza rtmpdump i on es veuen els parametres que invoca, sembla que funciona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *