TV3 al Cabàs 0.3 (ara amb menys botons!)

Companys, en tres dies he enllestit la versió 0.3 del programa que ens permet baixar-nos els vídeos de tv3.cat sense estudiar per informàtic.

En aquesta nova versió he tret uns quants botons. He eliminat el botó per cancelar de l’esquerre. He eliminat la pantalla si tens una adreça de tv3.cat al portaretalls (es posa a baixar el vídeo directament). I he eliminat la finestra quan el programa es troba que el fitxer que et volies baixar ja existeix. I en aquest cas he afegit un botó per obrir el vídeo.

Tota la resta segueix igual.

Ah, el millor de tot. Ara el programa busca carpetes amb el nom del programa que t’estàs baixant. Així ja els tens ordenadets al disc dur. 😮

Exemple: si el destí és “D:\TV3” i allà hi tens una carpeta de nom “Els Matins”, quan et baixis un vídeo d’aquell programa, te’l guardarà automàticament a “D:\TV3\Els Matins”.

Tot plegat fa que aquesta versió 0.3 funcioni en un click. Copies l’adreça al portaretalls i quan obres el programa ja no has de fer res més.

Aquí trobareu tal programa. Clic.

53 thoughts on “TV3 al Cabàs 0.3 (ara amb menys botons!)

  1. No aconsegueixo que funcioni amb cap video, he provat varies opcions d’agafar el enllaç de la web de a la carta i impossible.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *