L’Hereu és imbècil, part CXXIV: bicicleta al Passeig Maragall

Això que tenim aquí és… una bicicleta al Passeig Maragall.

IMG_0189

Després de veure el doble carril bici que l’Hereu ha posat a un carrer que fa pujada i no porta enlloc (adjacent al Passeig Maragall), avui veiem com tracta els ciclistes al Passeig Maragall, un carrer presumptament passeig i presumptament força útil per moure’s d’un costat a l’altre si no vols pujar la muntanya on l’Hereu ha fet el doble carril bici.

Honestament, crec que no val la pena afegir gaire res més. Només mireu el pobre ciclista circulant tal com marquen les ordenances. Perquè els ciclistes no podem anar pel carril bus (encara que a vegades és el millor). Així doncs, el ciclista ha d’anar pel mig procurant que no se’l mengin.

Bravo Hereu, ets un artista.

Llàstima Hereu perquè les previsions més optimistes indiquen que no podràs tornar a reformar la ciutat per tal que les bicicletes siguin alguna cosa més que elements folklòrics. Alguns mal pensats diran que has tingut 4 anys per fer-ho.

Tráfico apuesta por la bicicleta como transporte “preferente” en las ciudades

One thought on “L’Hereu és imbècil, part CXXIV: bicicleta al Passeig Maragall

  1. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part CXXVIII: moto si, bici no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *