discurs Alex de la Iglesia

Aneu a aquest bloc a llegir el discurs d’aquest home. Diu coses com:

Ese público que hemos perdido, no va al cine porque está delante de una pantalla de ordenador. Quiero decir claramente que NO TENEMOS MIEDO a internet, porque internet es, precisamente, la SALVACION de nuestro cine.

I ara, pels que seguiu davant la pantalla, deixeu-me recomanar dos documentals: “The Secret of Mediterranean” i “The Secret of Caribbean”. Els dos els trobareu en alta definició a qualsevol cercador de torrents.

De fet, diria que els tema dels torrents s’ha tornat tant hiperdesenvolupat que no hi haurà ni cristo que ho tanqui. De fet, la cosa està tant tant, que ja només necessites saber el nom del que vols per tenir-ho.

Alguns diran que això està fatal. Però vaja, jo ho trobo un gran progrés això d’obtenir el que vols sense haver de mantenir dos-cents esclaus perquè t’ho portin.

Ah, per cert, us presento el majordom dels torrents.

Un petit pas pel majordom, un gran pas per la humanitat.

Una web que et presenta els cartells de les películes i t’indica si estan disponibles en alta definició. Quan cliques a un cartell et presenta un breu resum de la pelnicula, duració, categoria, valoració i allà mateix pots veure el trailer. Si t’agrada tornes a clicar i veus la llista de torrents amb les mides i quanta gent l’ofereix seguint els principis de la Constitució Española. És a dir, a canvi de res.

Leave a Reply

Your email address will not be published.