DiR Castillejos es queda sense zona humida femenina

Els homes del DiR estem de mala pata, el comitè de direcció del Dir Castillejos ha decidit eliminar la zona humida femenina.

La sauna humida, la sauna seca i els jacuzzis han desaparegut d’aquest lloc mític del gimnàs que són els vestuaris femenins. 😥

Jo em pensava que finalment havien acceptat la meva idea de separar els vestuaris per edats i no per gènere. Però es veu que no. El més probable és que estiguem davant d’un cas més de violència domèstica societat heteropatriarcal.

Jo ho he sabut per una dona que recollia firmes a l’entrada del recinte firal.

El més trist de tot és que la dona m’ha dit que ja no la deixen entrar al DiR perquè està recollint firmes. 😯 (no podrà durant dos mesos)

I jo, amb aquest esperit que desagrada a alguns amics, he entrat a recepció a preguntar si era cert. I a més ho he fet acompanyat d’una altra noia.

La noia de recepció ens ha dit que ella no sabia res.

Que no sap res i que no sap res. Mentre no sabia res ha vingut un altre recepcionista i li ha preguntat si sabia res. Ha dit que no sabia res i que si volíem ells trucaven a direcció a veure si sabien algo.

Carai, què podíem fer davant d’aquesta situació? Evidentment, truquem a direcció a veure si saben algo! :mrgreen:

Han tingut una conversa per telèfon i sense que diguessin res interessant, han penjat. Seguidament ens ha dit que direcció està reunida.

Un cop superat tot aquest tràngol ja hem pogut parlar amb tranquilitat amb els recepcionistes. Resulta que el tema dura de fa mesos i que “aquestes noies” ja han portat firmes tres vegades. I que direcció els ha dit que no, i que no, i que no. 😐

El tema és fàcil i complicat a la vegada. Primer m’agradaria saber qui és el geni que va decidir deixar sense jacuzzi a les noies. Un cop decapitat tindríem mig problema arreglat. 😈

L’altra part del problema és que el DiR és un club privat, que fan el que volen, i si no t’agrada, no t’hi apuntis. En aquest sentit apunten comentaris com el Daniel.

La part del problema d’aquesta presumpta solució és que en aquest costat del món tenim el tema assemblea sindicalista molt ficat a les venes. Per veure que és així només cal veure les primàries Tura-Hereu o el referèndum de la Diagonal. (els socialistes que monos que són)

La clau del tema és que la política es fica per tot arreu. I mentre tothom diu que la política és una merda, carai com apretem.

Evidentment el que menys li interessa al Sr Dir és que els clients es comportin com alguna cosa més que gent que paga. Seguint principis universals: aquest tema s’ha d’aixafar com sigui. Perquè si se’n surten amb la zona humida, d’aquí quatre dies poden nacionalitzar la classe d’aeròbic. 😮

Com veieu les regles funcionen mentre la gent veu que van bé. I en això la Grècia Clàssica ja va perdre-hi moltes hores donant-hi voltes quan encara no hi havia zones humides als vestuaris i tampoc s’havien inventat els vestuaris per dones. Sembla que els ordinadors i els xinesos no han aconseguit que avancem gaire en aquest tema.

Al meu entendre, l’arrel del problema és que el mateix DiR fa dos anys va decidir que els clients havien de ser alguna cosa més que clients, i s’haurien de portar el seu candau (ja ho vaig criticar). És a dir, el que fins llavors era responsabilitat seva, ara era responsabilitat meva. A dins del seu club jo tindria el meu espai privat protegit amb el meu candau.

Clar, això els estalvia molta feina. Però ens estan dient que el DiR és una mica teu i una mica meu. I si és una mica meu, per què em prenen el jacuzzi? Eh! eh! Exigeixo responsabilitats! Reclamo els meus drets! Torneu-me el jacuzzi o iniciaré una vaga de fam. 😛

Jo he sabut que els culpables són el DiR veient la cara de situació dels recepcionistes i la manca de resposta per part de l’empresa.

Com veieu, aquesta gent que diu que tots els problemes són de diners, s’equivoquen de mig a mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *