comprar a spanair.com, una experiència 1.0

Si hi ha algú que es miri les reserves de vols que es fan a la web de spanair, veurà que hi ha algú que ha fet aproximadament mitja dotzena de reserves. Aquest algú sóc jo.

I és que comprar a spanair.com és una experiència netament catalana amb tocs de funcionari español.

Quan ja has decidit quin bitllet vols (uns 200eur), et deixen pagar de dues maneres: per visa (et cobren 10eur més), o per servicaixa (et cobren 3eur més). Som-hi tots al servicaixa! 😆

Seguidament t’envien un codi de barres per email, que tu has d’imprimir i portar al servicaixa. Vosaltres teniu impressora, jo no en tinc, així que vaig anar amb el portàtil al servicaixa a veure si l’escanner llegia el codi de la pantalla. No el llegeix. Però és que el vaig imprimir i tampoc el llegeix! 👿 (portava ja tres o quatre dies perduts)

Aturem-nos un moment i reflexionem. Vosaltres creieu que avui en dia per comprar un bitllet d’avió haig d’imprimir un paper i portar-lo a una oficina de La Caixa en menys de 24 hores? De veritat, que s’inventin algo, que és molt cutre. 😥

Que feliç seria si hagués trobat on carai introduir el codi de barres a dins de la línia oberta, o a servicaixa.es. Però no, imprimeix l’email i ves-te’n al caixer. 😐

Això t’obliga a entrar al difícil món de les coses físiques, i tal com deia, el servicaixa no va llegir el meu codi de barres. I pitjor encara, quan no llegeix el codi de barres, el caixer es tanca i adios muy buenas. Ho havia provat tantes vegades que un cop se’m va acudir navegar per les altres opcions. I aquí ve com vaig poder pagar el bitllet d’avió: vaig clicar a “pagar multa” i allà et deixen introduir els números del codi de barres. Tatxan! ja has pagat el bitllet d’avió. 😮

Francament, que difícil és ser català.

Per cert, em vaig queixar que les ofertes no estan en català i encara espero que em diguin “lo qualo?” ni que sigui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *