TV3 al Cabàs 0.2 (ara amb més botons)

Els usuaris de Windows estem d’enhorabona, ja ha sortit una nova versió del programa que farà que la nostra televisió arribi al nostre disc dur. 😆

TV3 al Cabàs 0.2 (baixa-te’l)

El canvi més notori és que li podeu dir on guardar el fitxer.

El canvi més interessant és que ja baixa els fitxers que TV3 només ofereix durant uns dies (format MP4GES).

El canvi més pràctic és habilitar un botó per obrir el vídeo (ja tinguis el fitxer a mig baixar com si ja ha acabat).

I el canvi més enginyós és que el programa arranca mirant si hi ha una adreça de tv3.cat al portaretalls (clipboard pels bilingües) i així no l’has d’enganxar tu (ctrl+v). Tot un detall que espero no confongui a ningú perquè a mi em va molt bé. :mrgreen:

Tot això en només 214kB. 😮

M’ha agradat molt que en dos mesos la pàgina del programa hagi rebut 900 visites. I aquest és l’aliment que m’ha animat a seguir millorant el programa.

M’havien demanat que publiqués el codi del programa, però per ara no ho faré. Egoïsta? Segurament. Segurament m’agrada pensar que he fet una cosa que agrada als altres.

Vosaltres no ho sabreu, però jo em vaig inventar les aplicacions portables. I la primera aplicació portable coneguda (Firefox) també la vaig fer jo (la primera no coneguda era The Bat), però el codi era obert i… bé, aquí es va acabar el meu paper. Ah, quin final més trist. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *