el cable dependera

Els xinesos són uns cracks. Com fer-se milionari sense entendre res. En podrien fer un llibre, però és que tampoc sabrien què posar-hi. 😆 I això si els convences que fer un llibre explicant com fer-se milionari serveix d’alguna cosa.

En fi, tant és.

Passem a continuació a veure el següent cable. Un cable que per la seva descripció és el típic cable Dependera.

DSC00667

És un cable que en lletres grans i en diferents idiomes el cataloguen com a “salida de TV con cable 1,5M”. El fa l’empresa Polytop, que fa servir el lema “Calidad, Prestigio y Tradición”. 😆

Si el nom “Salida TV con cable” no us ha servit per saber què estan venent, afegeixen una descripció del producte:

El cable dependera de la salida que tenga tu portatil y la entrada de tu TV. He mirado tu portatil y segun veo por internet tiene salida DVI entonces una de las cosas que podrias hacer es esto: A la salida de tu portatil DVI le pones esto

Fantàstic eh! Que a més el pobre xinès ha tingut la mala sort d’anar a trobar les explicacions d’un español que tampoc està dient res. 😆

Però és que té més tela encara!

Perquè he trobat el text a internet, i resulta que el cable que està venent no és el que surt a l’enllaç. És per trencar-se de riure. 😆

Realment, el lideratge mundial de Xina supera totes les expectatives.

Per si esteu interessats en el cable: és el típic cable DVI-HDMI que jo mateix faig servir per connectar el segon monitor a l’ordinador perquè la targeta només té un port DVI. I només val 3,5eur. Al carrer Bruc amb València.

I amb tota seriositat us puc dir que el cable segur que funciona bé. Perquè als xinesos se’ls dona molt bé els temes de les maquinetes, però són un desastre en temes humans. Potser per això van decidir limitar la producció de nens a una unitat.

Ja que hi sóc us explico que el cable de l’enllaç és un adaptador DVI-VGA més un cable VGA-Euroconector. Que, si em permeteu, no us ho compressiu mai perquè és llançar els diners. Abans compreu-vos una tele. I si no podeu, llegiu un llibre.

5 thoughts on “el cable dependera

  1. tio, que és analògic! els euroconnectors són per connectar un video vhs. Aquest és el nivell.

    et recomano mil cops que et gastis els diners en deixar enrera aquesta etapa i facis servir el port HDMI.

    A més, què faràs connectant el portàtil a una tele amb euroconnector? Si la tele serà una mica més gran que la pantalla del portàtil i a més no ho podràs sentir per la tele (a no ser que et compris un altre cable analògic).

  2. Perdona ignasi, BRUC amb València.

    Que l’últim homenaje a Franco el van treure l’altre dia.

    A Bruc mateix, des del mar: pujant a mà esquerre. Tampoc hi ha tants xinesos a Bruc amb València. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.