inseguretat israeliana

Aquest matí he tingut el privilegi de fer una entrevista al personal de seguretat de les aerolínies israelianes. M’ha preguntat de donde vengo i de donde soy. 😆

No m’ha deixat gaire tranquil, la veritat. El pitjor és que m’ha dit que un 99% de gent no porta bombes. Ell no ha agafat l’avió, però érem més de cent. 😐

El primer que m’ha preguntat és perquè anava a Israel.

El pobre home de seguretat no se n’adona però totes aquestes coses que diu tenen contingut. I jo mateix m’ho he preguntat un cop a l’avió: què coi he fet anant a Israel. 😕

M’ha preguntat perquè estava sèrio, sec i formal. Home, tu diràs. Feia tres segons que havia arribat a l’estand i ja n’hi havia un que s’havia exaltat de saber que viatjava sol. En tres segons ja m’havia guanyat que em separessin de la cua i tingués el privilegi d’entrevistar un paio que l’han cridat expressament per a mi.

I amb tots els respectes, és cutre a parir. Vosaltres creieu que després de preguntar-me perquè anava a Israel m’ha de tornar a preguntar que si m’havien dit que eren un conyàs perquè havia comprat el bitllet?

Que és tot una pantomima, una pose, m’ha quedat clar quan ha volgut veure la meva maleta, ara que ja ens coneixíem.

L’home no ha vist que portava dues ampolles de vi. Però ha vist un disc dur extern i m’ha preguntat quina capacitat tenia. I quan ha sabut la capacitat m’ha preguntat on l’havia comprat. I quan ha sabut que no l’havia comprat a Barcelona m’ha preguntat perquè. I després ha passat una espècie d’aspirador que entenc detecta restes d’explosius. Curiosament no ha vist que portava un portàtil, sinó la d’hores que hauríem pogut estar parlant… 🙄

I que és cutre a parir també m’ho demostra que l’home s’ha llegit cada pàgina del meu passaport i quan ha vist el segell de Qatar em diu: “ah, has estat a Jordània”. Escolti senyor, que no ho veu que diu QATAR? És que francament tenen unes estratègies per trobar terroristes que fan pena.

Per cert, l’aeroport d’Israel bloqueja TV3.cat, alguna cosa a dir Pilar? 😛

[editat] Haig de reconèixer que l’organització a dins l’avió i la qualitat del menjar estava molt per sobre la mitja. Menjar Kosher, posa un rabí a la teva cuina.

4 thoughts on “inseguretat israeliana

  1. No fa pas gaire vaig llegir perquè havíen dissenyat aquest sistema de filtratge. N’estan satisfets dels resultats: poques cues i cap bomba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *