ells s’ajunten, socials

Diu la dita que Déu els cria i ells s’ajunten.

Fa algun temps he pensat que en temps remots la noblesa s’aparellava amb noblesa. Després crec que vam tenir un temps que els rics s’ajuntaven amb rics. Després apostaria que eren els guapos que anaven amb guapos. I avui… avui diria que els socials s’ajunten amb socials.

Això no vol dir que en els altres temes algú s’hi fixi, però allà on es juguen les garrofes és en això de “ésser social”. La resta de temes estan per sota.

Els que són poc “socials” estan amb gent poc “social”. És que la cosa és tan transcendent que fins i tot em sap greu i ho haig d’escriure en cometes! Com puc estar dient que hi ha gent “poc social”. És lleig. Tan lleig com imagino que abans es deia dels que no eren nobles, o els que no eren burgesos, o guapos/pijos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *