ara no et deixo fer la foto

Volia fer una foto als diaris d’un quiosc perquè la portada del diari Ara d’avui em sembla poc adequada.

Li demano al quiosquer de fer la foto, casi que per educació. Ho troba bastant tonto i pregunta el motiu, més que res: ja que faig la foto, que li expliqui. Li dic que és per comparar les portades. Parlo massa i dic que la portada del diari Ara em sembla tonta.

Em diu que no, que la vida és tan important i que ell posa la vida de les persones per sobre de tot. Li dic que llavors la portada hauria de ser sempre la mateixa i de ja fa temps. Li dic que no em sembla que el tema sigui per posar en portada d’un diari. Tot exaltat em diu que això serà la meva opinió. Si clar que és la meva opinió. En fi.

Llavors diu que ja no em deixa fer la foto.

Que patirem! Ho deixo estar i me’n vaig a casa. En el fons penso que la seva actitud em dóna la raó: La portada està malament. I a aquell home també li agrada perquè també pensa les coses del revés.

Potser tindrà èxit el diari aquest, i llavors tindrem un problema encara més difícil d’arreglar que és tota aquesta gent de bona voluntat que defensa causes i es posa sempre de part dels bons.

A mi em sembla que és malgastar la portada total per no dir res. El més important del dia és que moren vianants? No hi ha res més eh! En lletra petita n’hi ha una que opina que ser català és com ser catòlic, és a dir, que cada dia n’hi hauran menys.

Potser seran la visió de Catalunya, però que cutre, eh… Això si, quin grafisme. Que bona la foto aèria d’un pas zebra en portada. Tan bona idea que no hi ha cabut altres notícies. Aquestes són les portades d’altres diaris:

El Gobierno recaba apoyos para prorrogar la alarma (La Vanguardia)

El número de abortos baja por primera vez (Público)

El Gobierno no se fía y quiere llegar a fin de año en alarma (El Mundo)

España apoyó una solución promarroquí para el Sáhara (El País)

Los sindicatos planean un paro general en enero (El Periódico)

Curiós que els diaris conservadors (Vanguardia i Mundo) parlin de la vaga de controladors quan tampoc em va agradar la portada de l’Ara dient “això no és una vaga, és un sagrest”.

Què importa què faci ara el govern i els controladors quan ahir van atropellar algú a la Meridiana. 😐

4 thoughts on “ara no et deixo fer la foto

 1. Ah! Però és que les portades reflexen les notícies més importants del dia? No hi havia caigut mai! 🙂

  Quin quiosquer més antipàtic per cert.

  Els diaris de paper haurien de fer profundes reflexions. No té cap sentit publicar notícies “d’ahir” que ja sap tothom a través d’altres mitjans. S’haurien de potenciar l’opinió, i els articles que tracten un tema en profunditat, tota la resta és palla.

 2. Home, jo si que penso que és el que el diari considera més important. 😛

  A mi em sembla bé que tractin les notícies d’ahir. Només que les triïn, les posin en ordre i facin un redactat de la notícia professional, jo ja estic content.

  Els temes d’opinió també m’agraden. Tot i que hi ha algunes opinions que prefereixo no llegir. Tot i que potser… hehe 😉

  El diari Ara m’ha semblat que vol fer això de “tractar un tema en profunditat”, i honestament, tampoc m’ha semblat tan interessant. De fet, aquest dia dels vianants, a dins en fan tot un tema, però és el que dic, és que no és tan rellevant.

  Aprofitar que ahir va morir un vianant per omplir pàgines i pàgines sobre el tema, no em sembla interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *