Primavera Club 10

Ahir dimecres va començar el Primavera Club 10. I portaré aquesta polsera fins diumenge.

IMG_6040

Val molt la pena. Si vius a Barcelona i t’agrada escoltar música, hi has d’anar. I si a més llegeixes aquest bloc, és que no pot ser no anar-hi*.

Valia 40 euros i per aquests euros tens quatre dies de quatre concerts diaris. I els grups que toquen estan escollits amb gràcia. Són tots grups que tenen personalitat pròpia. T’agradaran o no, però tenen un caràcter, hi ha un contingut propi. No són la onzena còpia dels Blur.

Jo dels 65 concerts que es faran a Barcelona només coneixia un grup, els Teenage Fanclub. Però és que és igual! (aquí una guia)

D’avui m’han agradat els Beach Fossils i els DâM-FunK. Els primers eren tres guitarres i un bateria, els segons dos teclats i un bateria.

Són grups que potser no escoltaria, però en concert i dins del pack Primavera són tota una experiència. Val molt la pena, el Primavera.

El Primavera és *el* festival de Barcelona. Ja sé que fan tot d’altres coses, però aquest és brutal.

És una pena que -igual que en política- la majoria són homes. Aquí són bastant barbuts i en política bastant lletjos. És una llàstima perquè després vas a altres llocs i només hi ha dones. 🙄

Jo vaig pagar 120 eurots pel Primavera Club i el Primavera Sound (a finals d’agost). En total seran 10 dies de concert (5+5). Penseu que avui les entrades d’un dia pel Primavera Club van a 25eur i quan l’any passat vaig comprar l’entrada d’un dia pel Primavera Sound valia 65 eur. Avui si compres l’abonament pel Primavera Sound val 145 eur! Que dius, “ostia és que està molt car”. Doncs espera’t.

* perquè t’ho estic recomanant! 😈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *