la lliga espanyola és regional

Fa un any que vaig escriure:

futbol europeu
La idea és que la lliga de futbol español està perdent interès.

I ara torno a escriure per confirmar que tenia raó 😛 i que el tema té transcendència i s’està notant.

El més notori és que estem en la 11 jornada de la lliga i Barça i Madrid estan a 7 i 8 punts del tercer. O sigui, que ja no els atraparan. I la lliga té 38 jornades. I en la jornada 10 estaven a 6 punts. O sigui, en un quart de la lliga, la resta d’equips ja no pinten res.

Segon punt. La resta d’equips es queixen:

IMG_4088

I ben fet que fan de queixar-se.

El president del Sevilla diu:

“Si els 18 equips restants ens posem d’acord, organitzem la nostra Lliga i que el Barcelona i el Madrid se’n vagin a jugar la Lliga portuguesa o la francesa”

Segons vaig llegir a un altre lloc, dels 600 milions d’euros de drets televisius, 300 són per Barça i Madrid. 😯

Evidentment Barça i Madrid estan en una altra lliga. Haurien de jugar una altra lliga, la Lliga Europea. I que els altres 18 facin els seus partits com ho fan els de segona.

Quan els primers independentistes poblaven Catalunya una de les preguntes que rebien era què en farien del Barça. Jugaria amb el Sabadell i el Roses? Doncs aquí tenim la resposta. I el problema no era dels catalans, el problema és dels Homo Constitucionalis que s’han vist atrapats per la història. Som europeus i ningú sap com ha passat.

A partir d’aquí tot seran problemes i escarafalls, amb beneplàcit de Jaume Roures, fins que els polítics no arreglin el que ja no té solució.

D’aquí un any tornaré a demanar la Lliga Europea. No crec que ho hagin arreglat. 🙄

[editat] vídeo relacionat.

2 thoughts on “la lliga espanyola és regional

  1. 1.- El del Nido es queixa molt però si no vengués tots els bons jugadors que tè per fer negoci, potser algún dia conseguiria l’equip que vol i guanyaria lligues.

    2.- Estic a favor que la champions es transformi en lliga i la juguin els millors de cada pais. Després cada país te la seva lliga nacional i fer algún tipo de clasificació perque puguin entrar els més bons i sortir els pitjors.

  2. Palillo, si el Sevilla i els altres 17 s’han de repartir 300 milions quan el Barça en té 150, no veig com s’ha de poder quedar els bon jugadors. És com el dèficit fiscal català però al revés. Si el Sevilla treballa per formar bons jugadors i els pot vendre cars, això no vol dir que li compensi pels pocs euros de drets televisius.

    A veure si fan la lliga europea abans que l’euro se’n vagi al carall. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *