Barça en català, part VII

Amb l’Almeria hem tornat a veure la segona part en català. És una cosa que vam començar a fer la passada temporada: Un, dos, tres, quatre, cinc, sis cops. Ho dic per si ja no ens en recordàvem. 😉

Com ha anat avui l’enquesta que fins ara he fet a la mitja part? Molt bé. Ningú ha dit que no ni ha posat cap dubte. Algú que no m’ha entès parlant en català, també ha dit que si quan li he preguntat en castellà: “ningun problema”.

A alguns clients del bar enquestats avui se’ls han obert els ulls al saber que ho podíem canviar, i que ho anàvem a fer. 8)

Els de sempre del bar ja em diuen que si sense esperar la pregunta.

Curiós avui uns que no havia vist mai que en preguntar-ho m’han preguntat que si es podia fer perquè ho estava preguntant. “Ho fas i punt. Que n’aprenguin!” 😆

Avui és el primer dia que detecto alegria en fer el canvi.

Després hem tingut aquesta situació que ja havia viscut que estant en castellà ningú deia res, però a la que poses RAC1 o Catalunya Ràdio llavors algú demana l’altre. En dictadura tothom viu content i en democràcia es tornen tiquis-miquis. 🙄

Avui un ha demanat RAC1, i això he posat. Però, carai, quina locució més sossa per l’amor de Déu. Jo he seguit el Puyal pel mòbil. Cosa que em fa pensar en que puta és la política (política de bar en aquest cas), jo vaig començar a instigar a fer el canvi per no haver d’escoltar el Puyal pel mòbil i segueixo igual. 😕

Després del partit la xinesa que regenta el bar comentava que després no sap canviar-ho a castellà un altre cop. Jo li he dit que li explicava com es feia. Després li he dit que tothom del bar ha preferit sentir-ho en català. I després li he dit que si està en català no passa res! Que ho deixi per sempre en català, què carai.

Seguidament ha posat TV3 per veure el Madrid. El bar estava buit i la locució en català. 😉

No sé què passarà a les eleccions de la setmana que ve, però que algú et digui que es pot fer una cosa, que vegis que es pot fer i que algú ho faci, dóna molta tranquilitat.

2 thoughts on “Barça en català, part VII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *