Avui rebo cupons d’Ara

Era un 27 d’Octubre quan em van trucar del diari Ara perquè m’havia apuntat a la seva web. M’oferien ser subscriptor anual pel preu mòdic de menys de 400 eur. I vaig dir que si, què carai.

M’agrada el Toni Soler, m’agrada l’APM, m’agrada l’Albert Om. Sincerament, m’agrada tant la tele que no podia passar aquesta oportunitat de llegir-la. És curiós que de la Tele Tres ha germinat el Roures del futbol, i també ha repartit diners per crear un diari. Sento que el comte Godó ha deixat el tennis i la ràdio i s’està posant les piles per ser un diari normalitzat. 🙄

Avui he rebut els tiquets per anar a buscar el nou diari al quiosc. Tinc 12×5 tiquets que em serviran per llegir el diari durant dos mesos. I sóc el subscriptor 2952.

IMG_6020

Tal com diu a la carta he anat al quiosc a reservar el diari i sabeu què m’han dit? Que encara no el tenen. 😆 Diumenge! Surt Diumenge!

5 thoughts on “Avui rebo cupons d’Ara

  1. Pingback: nunca nueve » Diari Ara Ja No

  2. Pingback: nunca nueve » ara si!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *