Acte Central de Campanya de Reagrupament

Avui, diumenge, a les 12h del migdia, quan els carrers estaven buits, s’ha fet a l’Auditori l’Acte Central de Campanya de Reagrupament (nom llarg).

M’ha agradat força. El que es veu i el que no es veu. El que t’ensenyen i el que veus. El que t’expliquen i el que t’expliques.

Com que havia anat al mateix però de Zapatero, començaré per explicar les diferències:

Només hi havia un autocar, la resta hi hem anat com hem pogut. Han dit que érem 2000, cosa bastant probable per la gent que he vist. Al concert de Zapatero tot eren autocars. La diferència és notable. Els del PSOE, si tu no hi vas, et porten. 😉

Aquí tenim una panoràmica des del meu bonic seient de primera planta (hi havia més gent a segona planta).

IMG_5995 - IMG_5996 (2 fotos en CL)

Un altre tema és les banderes. En teníem de tres tipus: Europees, Estelades i de Reagrupament. No era una bandera per cada u com al PSC/PSOE, sinó algunes per aquí i per allà. I el que em sembla millor, al final ningú les ha deixat a la cadira i les han tornat a l’organització ben enrotllades.

Hi ha molta gent que s’emperra en llegir el programa del partit, però per mi aquests dos fets són més importants. Direu “mai9, però el programa és importantíssim! i tu m’estàs parlant de banderetes i autocars!”. Si, si, i ja ho saben ells que és importantíssim i per això prefereixo mirar altres coses. Prefereixo mirar què fan i com s’ho fan, que què diuen que faran.

Segueixo.

He vist una estructura de partit sòlida. Incidint amb el que deia: són/som un partit normal que sent normal s’ha adonat que vol la independència.

Jo ara mateix penso que té més programa electoral Reagrupament que no pas CiU, de qui només sento “el Concert es pot fer”, que dius: Si, si, i també puc votar a un altre partit… 🙄

Jo crec que Reagrupament funcionarà, ho dic per si algú ha pensat votar-lo però el que diuen els mitjans és poc esperançador.

A part de veure l’estructura sòlida, també he vist que el partit no és uns que manen i uns que militen, aquí tothom hi pinta algo. Han parlat una pila de gent. Tres convidats, els quatre caps de llista i el segon per Barcelona.

I a més, al sortir, aquests que han parlat no han sortit per una altra porta per parlar entre ells i els seus, sinó que estaven allà i podies anar i dir-los el què. Això que pot ser una anècdota, de fet és el programa electoral de Reagrupament: volem fer una nova llei electoral amb circumscripcions petites i que el representant polític tingui una oficina on puguis anar a dir-li el què.

M’he deixat coses per dir, però jo m’he cansat d’escriure, així que vosaltres potser també de llegir.

Ah, una cosa. Al sortir un dels temes era quins periodistes havien vingut. Han vingut El Mundo, TVE i RAC1. Al loro a qui els interessa què fa Reagrupament.

L’altre tema era on carambes havíem d’anar diumenge 28 a la nit.

[editat] He trobat tres vídeos que ens han passat: el de Pau Casals, el de batalles i el de no facis el ruc.

6 thoughts on “Acte Central de Campanya de Reagrupament

 1. Odio les enquestes!!
  Avui he estat parlant amb uns amics per separat.
  Molta gent diu que com Reagrupament no sortirà, doncs que llavors Laporta… Tocat els ous!!
  I jo dic: Ja que segons les enquestes diuen que Laporta sortirà, doncs llavors votem a Reagrupament, no?
  Les enquestes a falta d’una setmana fan molt de mal.
  Molta gent que te simpatia per Reagrupament, votarà a SI o CIU, doncs així és pensen que aprofitaran el vot.
  ES UNA MERDA!!
  Jo votaré Reagrupament, amb molt de gust i amb estil.
  🙂

 2. Clar que si, jo faré el mateix.

  El tema amb Laporta no és si el voten o no, sinó que darrera no hi ha armari que aguanti la roba.

  Jo vull un polític que faci alguna cosa més que recollir vots.

 3. Les enquestes no decidiran el meu vot. La convicció em porta a votar RCat. Jo també vaig ser a l’acte central i conincideixo plenament amb el que diu aquest article. Va ser una trobada emocionant. Visca Catalunya lliure!

 4. Aquest any m’he adonat del difícil que és informar-se i seguir la campanya d’un partit que no està al Parlament.
  Em fa VERGONYA la censura informativa establida als mitjans públics i el degoteig d’enquestes i més enquestes. Hi ha una gran desinformació i sembla que només hi hagi 6 candidats possibles (i sovint fins i tot 2).
  Comparteixo la opinió de que parlant amb la gent m’he trobat que estàn descontents amb la situació actual i coincideixen amb RCat, però no els votaran perquè no sortiran… Realment és molt trist que les persones pensem així i fem el joc a tots els pirates que tenim al Parlament!

  El 28 votaré més convençut que mai a RCat!

 5. Gràcies pels comentaris! Estem/estan fent les coses bé i la gent ho saben/sabem veure. Els que pensen que no sotirà que pensin que si i que votin amb tranquilitat. La màquina de propaganda està trencada i ells ho saben (i nosaltres també ho sabem). El merder del cara a cara així ho prova.

 6. Ahir vaig veure que a les llistes de Rcat, en el nº 29 hi apareix en Ferran Latorre. M’ha fet il·lusió. Un crack!! Ho volia dir a algú…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *