Premi La Vanguardia

Ahir vaig rebre un email de La Vanguardia dient que aquest bloc ha guanyat el concurs quinzenal de blocs que enllacen a La Vanguardia. 馃檪

El premi 茅s llegir La Vanguardia (subscripci贸 online de 6 mesos) i sortir a la seva secci贸 de “Tengo un blog”.

Amb tal objectiu he respost algunes preguntes, que passo a copiar aqu铆 mateix pel gaudi dels lectors:

– 驴Qui茅n es usted? Nombre, edad, profesi贸n o los datos que quiera que lo definan

Em dic Gerard Balagu茅 i Juan, tinc 32 anys, em dedico al lloguer d’immobles en una empresa familiar i tinc for莽a afici贸 a la inform脿tica.

– 驴Cu谩ndo naci贸 este blog?

Va n茅ixer el 23 de setembre del 2003, i des de llavors que escric cont铆nuament.

– 驴Por qu茅 empez贸 este blog? 驴C贸mo surgi贸 la idea?

Feia un temps que llegia blocs i vaig trobar la plataforma lacomunitat.net que permetia crear-los. La intenci贸 era posar coses interessants que trobava per internet i que valia la pena que altra gent sab茅s.

– Def铆nalo un poco鈥 qu茅 temas trata, la intenci贸n que persigue鈥

脡s un bloc bastant gen猫ric. Inicialment era d’informatica, per貌 de mica en mica hi vaig posar reflexions personals, o pensaments. Tamb茅 hi explico circumst脿ncies concretes que visc. I 煤ltimament tamb茅 hi parlo de pol铆tica.

Avui en dia el bloc ja no t茅 cap intenci贸. Aix铆 que si per exemple faig una foto que em sembla bonica, doncs tamb茅 la poso. O si vaig a un restaurant que crec que val la pena que altres tamb茅 hi vagin.

– 驴Lo sigue mucha gente? 驴Cu谩l es el perfil de sus lectores?

T茅 1500 visites mensuals i uns 40 subscriptors. Crec que la majoria de lectors venen al bloc de tant en tan a veure qu猫 hi troben.

L’煤ltima onada de gent que llegeix el bloc 茅s de gent que em coneix i li fa gr脿cia llegir qu猫 hi poso.

– Recomi茅ndenos otro blog

M’agrada el de l’Oriol Junqueras, perqu猫 com a eurodiputat et fa arribar de primera m脿 el que all脿 hi passa i ell considera destacable.

http://www.junqueras.cat/

No m’han dit quan es far脿 l’acte, per貌 jo ja m’he comprat una targeta de metro per anar per all脿 la pla莽a Calvo Sote艀lo.

6 thoughts on “Premi La Vanguardia

  1. Felicitats!! No sabia que hi hagu茅s un concurs de blogs aix铆. A La Vanguardia t’hi posaran en biling眉e o qu猫?

    Com a blog d’un eurodiputat, crec que prefereixo molt m茅s el del Romeva (a nivell de textos i aportacions, tot i que 茅s molt m茅s t猫cnic, a nivell de disseny i amenitat ja 茅s un altre tema) tot i que diria que combrego m茅s amb el Junqueras.

  2. Pingback: nunca nueve » nunca nueve a la vanguardia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *