Premi La Vanguardia

Ahir vaig rebre un email de La Vanguardia dient que aquest bloc ha guanyat el concurs quinzenal de blocs que enllacen a La Vanguardia. 🙂

El premi és llegir La Vanguardia (subscripció online de 6 mesos) i sortir a la seva secció de “Tengo un blog”.

Amb tal objectiu he respost algunes preguntes, que passo a copiar aquí mateix pel gaudi dels lectors:

– ¿Quién es usted? Nombre, edad, profesión o los datos que quiera que lo definan

Em dic Gerard Balagué i Juan, tinc 32 anys, em dedico al lloguer d’immobles en una empresa familiar i tinc força afició a la informàtica.

– ¿Cuándo nació este blog?

Va néixer el 23 de setembre del 2003, i des de llavors que escric contínuament.

– ¿Por qué empezó este blog? ¿Cómo surgió la idea?

Feia un temps que llegia blocs i vaig trobar la plataforma lacomunitat.net que permetia crear-los. La intenció era posar coses interessants que trobava per internet i que valia la pena que altra gent sabés.

– Defínalo un poco… qué temas trata, la intención que persigue…

És un bloc bastant genèric. Inicialment era d’informatica, però de mica en mica hi vaig posar reflexions personals, o pensaments. També hi explico circumstàncies concretes que visc. I últimament també hi parlo de política.

Avui en dia el bloc ja no té cap intenció. Així que si per exemple faig una foto que em sembla bonica, doncs també la poso. O si vaig a un restaurant que crec que val la pena que altres també hi vagin.

– ¿Lo sigue mucha gente? ¿Cuál es el perfil de sus lectores?

Té 1500 visites mensuals i uns 40 subscriptors. Crec que la majoria de lectors venen al bloc de tant en tan a veure què hi troben.

L’última onada de gent que llegeix el bloc és de gent que em coneix i li fa gràcia llegir què hi poso.

– Recomiéndenos otro blog

M’agrada el de l’Oriol Junqueras, perquè com a eurodiputat et fa arribar de primera mà el que allà hi passa i ell considera destacable.

http://www.junqueras.cat/

No m’han dit quan es farà l’acte, però jo ja m’he comprat una targeta de metro per anar per allà la plaça Calvo Soteŀlo.

6 thoughts on “Premi La Vanguardia

  1. Felicitats!! No sabia que hi hagués un concurs de blogs així. A La Vanguardia t’hi posaran en bilingüe o què?

    Com a blog d’un eurodiputat, crec que prefereixo molt més el del Romeva (a nivell de textos i aportacions, tot i que és molt més tècnic, a nivell de disseny i amenitat ja és un altre tema) tot i que diria que combrego més amb el Junqueras.

  2. Pingback: nunca nueve » nunca nueve a la vanguardia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *