Partit de la Independència Verdadera

Em sembla que ja s’ha acabat el termini per crear nous partits virtuals que guanyaran les eleccions. I és una llàstima perquè jo tenia el nom perfecte per arrasar des de Formentera fins a Sarroca i de Bohí a Taüll.

Partit de la Independència Verdadera és un nom que no indueix a confusió. Inspirat en les esglésies dels conquerits i renaixent dels sotracs dels camins pedregosos d’un país mal finançat. Però amb la fe dels que diem la veritat (veure nom del partit).

En qualsevol cas, no podrà ser.

I és que els partits tradicionals (aquells que heu estat votant tan alegrement) ens ho han fet passar fatal. I aquesta és la prova, oi, que tenim raó. Si ells que en saben tant estan en contra nostra, doncs serà perquè tenim raó. Si tu també vols tenir raó, seguidament et direm on pots escriure el teu número del compte corrent i passaràs a ser dels nostres, dels bons. Dels que diem la veritat, dels que som VIPs però el revés. Com que tenim nocions de religió, sabem que els últims seran els primers, per tant nosaltres som PIVs. :mrgreen:

Teníem un programa tan treballat, amb tants projectes que faríem segur i inauguraríem encara amb més seguretat just abans les properes eleccions…

Algunes pinzellades del nostre ideari:

Prometem complir totes les promeses (aquesta és una idea cabdal).

Amb qui pactareu? Pactarem amb tothom. És més, exigim pactar amb el Montilla.

Sou de dretes o d’esquerres? Després de Set anys d’Esquerres de progrés, ens hem fet tots de dretes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *