L’Hereu és imbècil, part CXIII: no puc aparcar a casa meva

És molt frustrant arribar amb el cotxe d’un amic a casa teva i havent-hi lloc per aparcar que no hi puguis aparcar perquè són de zona verda, i pobre de tu que hi aparquis perquè hauràs de pagar 200€ als franquiciats de la grua.

Què coi n’has de fer del cotxe si el carrer ja no és de tots? Tot el barri, tots els carrers, cada cantonada és propietat dels franquiciats de la grua.

És feixisme que tot estigui reservat a uns pocs que estan adherits al sistema i n’obtenen privilegis i gràcies a ells s’aguanta. El comunisme funcionava així.

Hereu, fots fàstic.

2 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part CXIII: no puc aparcar a casa meva

  1. Jo no ho veig així. El problema és que a part de les parcel·les edificades, es creï una sèrie de parcel·les al carrer que jo pugui ocupar perquè m’he pagat un cotxe. Això força a dir com hem d’usar el carrer, perquè si jo arribo amb una cadira i ocupo el carrer perquè m’he pagat aquesta cadira, estic fent un ús del carrer transitori i situacional que s’obre primer a ser reemplaçat amb un altre, i segon a que algú faci alguna cosa amb la meva cadira (a favor, al voltant o en contra). Mentre que la parcel·la del cotxe és un ús institucionalitzat i constant que exclou els altres per la força i tampoc deixa opció a fer-hi res. És que fins i tot el mobiliari urbà, si està posat amb una mica de seny, et deixa negociar, però amb els cotxes res. Que ara aquestes parcel·les estiguin a títol dels grueros no canvia la base del problema ni fa que ara sigui feixista i abans no (per mi). El cotxe no és per moure humans, és per moure mercaderies: estacionar, fer la càrrega i descàrrega i marxar.

    Aquesta és, també, la meva resposta a “ah, i quan tots els cotxes siguin elèctrics què?”.

  2. (que després també ens queixem que 4 fills de puta estan ocupant el carrer amb uns altaveus, que tal lloc l’han ocupat els venedors de tal, que els drogadictes no deixen usar tal lloc o coses similars, no? no crec que sigui diferent. a mi els cotxes em molesten i m’entorpeixen, molt, infinitament, paguin zona verda o aparquin lliurement. per això també crec que l’Hereu és imbècil: per canviar agressió lliure per màfia i pensar-se que així ho arregla.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *