L’Hereu és imbècil, part CXII: aparcant en el vèrtex de la cantonada

Des d’aquest bloc, la més sincera enhorabona a qui ha fet aquestes places d’aparcament de motos just entre un, sorpresa, aparcament de motos i un pas zebra. Si senyor home! Yes We Can! Tot està per fer i tot és possible! 😆

IMG_2891

És el lloc perfecte. És la cirereta del pastís dels aparcaments que hi ha al voltant. És l’enxaneta d’un tres de no res amb Hereu i manilles. És el mugró de la cantonada.

El millor de tot és que no molesta. No. No molesta gens. Quina elegància i que bé que l’ha aparcada el conductor. Casi el prefereixo a ell d’alcalde!

I fixeu-vos amb la preciosa línia groga que prohibeix aparcar tres centímetres al costat de l’aparcament. És que si aparques allà ja es veu que molesta oi? I evidentment se t’emportarà el cotxe la grua per incívic.

Us diré una cosa, amb aquesta nova ciutat que ens està fent l’Hereu, jo ja no creuo pels passos de vianants. Perquè com veieu a la foto, els han enretirat tant que és una excursió. Abans les cantonades eren cantonades, ara a la cantonada hi posen un aparcament de motos i una paperera al mig perquè facis volta.

Solució: en mai9 creua el carrer sortint de la vorera per aquests aparcaments triangulars que sovint estan buits. I com veieu, guanyo ben bé, cinc metres de caminar. Però tranquils, que l’Hereu algun dia començarà a repartir multes entre aquests que incivicament caminen sense respectar res. 🙄

2 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part CXII: aparcant en el vèrtex de la cantonada

  1. És espectacular 😀

    Això d’obligar-te a creuar pel pas zebra és una tàctica que ja els hi havia detectat amb els pals aquests que posen (barres protectores de vianants, en diuen). El tema és que aleshores hi ha embussos entre els que volen creuar el carrer i no poden perquè està vermell i els que volen caminar tranquilament i no poden perquè hi ha un munt de gent esperant a creuar per un pas zebra que s’ha fet molt petit a base de posar-hi tantes coses.

    Enfi, que al final acabes creuant a mig carrer, i no com feies abans que era a 2 metres del pas zebra. Una pena…. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.