Votant a Solidaritat

Ara estic a l’hotel Diagonal Zero, on han decidit fer les votacions de Solidaritat Catalana per la Independència. Tenim un DIN A-3 amb 71 candidatures a votar.

Acabo de sentir la conferència de premsa de l’Emili Valdero. I això és el que m’ha impulsat a escriure.

IMG_0709

Ha fet un gran elogi del fet que es voti així com ho fem, que si és revolucionari, que si tothom hi pot participar, que si el sistema tancat de partits, que si un gran etc.

El problema és que et mires el full per votar i veus que el Laporta, López Tena i l’Uriel Bertran han fet un equip amb tres persones més. I si vols votar a algun els has de votar tots.

El reglament permet presentar candidatures conjuntes, i el reglament permet tatxar noms en candidatures conjuntes, però el reglament també permet que si votes a alguna candidatura conjunta i taxtes algun nom, llavors es retirin els vots a tots els del grup.

Total, que el gran elogi de les llistes obertes i el gran tinglado per votar, i ja sabem qui ocuparà els sis primers llocs a la llista de Solidaritat Catalana.

[editat] Al final he marxat sense votar perquè no tinc ganes de trencar-me el cap destriant entre 70 candidatures (la meitat formades per vàries persones) si total tampoc tinc res a decidir.

9 thoughts on “Votant a Solidaritat

  1. No ho entenc. Aleshores…de què serveix tatxar un nom d’una candidatura conjunta? Vull dir…quina lògica té? Què van dir?

  2. la noia voluntària que ajudava a fer les votacions em va fer cara de circumstàncies. “asin son las cosas y asin se las hemos contado”. 😕

  3. no home no, albert, si que has d’anar a votar, si tu no hi vas ells guanyen! xD

    Arcangelo, Reagrupament bé, va fent camí també.

    No crec que arribem a trobar algú que ens porti “la solució”.

  4. Pingback: nunca nueve » la cursa dels convençuts

  5. Pingback: nunca nueve » Laporta grinyola a Omnium

  6. Pingback: nunca nueve » pocs reagrupats, poca solidaritat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *