tenim la TDT que ens mereixem

Avui he tingut una visió, l’imperi español se’n va al carall. On ho he vist? A la tele.

Si companys, a la tele. La història de la TDT i els mil canals que no serveixen de res són la prova que l’imperi español se’n va al carall.

Com és que a USA tenen mil canals i funciona tot tan “rebé”?

Els catalanets que ja no porten espardenya diran que és perquè “claro” a USA tenen mil milions de persones i per tant poden fer mil teles i que totes guanyin euros i tal.

I jo dic “nich”. No ich pas això.

En aquesta narrativa també hi intervé el lamentable del Zapatero. Seva va ser la idea de posar-nos més canals en castellà a La Nostra tele. I com els españols són gent de latifundis i funcionaris, doncs després resulta que els quatre que volien guanyar diners no poden perquè són masses, i tornen a necessitar ajuda política del ZP que elimina la publicitat a TVE (la seva). I així tot el que aconsegueix “l’imperio español” és que quatre flipats es barallin per una pastanaga. 🙄

Mentrestant, els de Bollywood i els de Hollywood produeixen tant material que el venen per tot arreu. I el seu mercat creix perquè fan coses. I España es fa petita mentre es barallen per Ceuta i Melilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *