renovant el dni

Amics, avui pot ser un gran dia. Si als catalans ens ha costat renovar l’Estatut, no vegis com m’ha costat renovar el DNI. Fa un mes que em va caducar, i així no em deixaran sortir d’España.

Segurament cada DNI català se’l deu mirar un jutge de Madrid, sinó no s’entén com és que fent-lo al moment has de reservar cita i te la donen per d’aquí dos mesos. 😯

Per ara estic a la cua.

IMG_0735

A cada oficina hi ha un guardia civil, i afortunadament han canviat el que em trobava sempre i el nou m’ha dit com s’ha de fer: Anar-hi a les nou del matí. Et donaran un número, i pataplim, tindràs el DNI el mateix dia. Hi he de tornar a les 11.

3 thoughts on “renovant el dni

  1. vès que després no te’l declarin inconstitucional i passis quatre mesos d’incertesa perquè t’acabin dient que res de mai nou, que nunca nueve és més constitucional.

  2. Què va, això de canviar de llengua els noms els hi costa. Jo els hi vaig demanar com posar-me’l en català quan me’l vaig renovar i no em van fotre ni cas. Jo aquesta gent no entenc d’on surten, com pot ser que hi hagi gent així en el xiringuito policial d’un barri més aviat català.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *