no votaré convergència

Avui mentre estava a la cua del súper (comprava 8 llaunes de Nestea, uns panets i una aigua), he decidit que no votaria Convergència.

I crec que és destacable perquè hem rebut tot d’enquestes dient que la ciutadania està convergint en votar-los quasi fins la majoria absoluta.

Doncs no, jo no els votaré. (de fet, m’agradaria que vosaltres tampoc, què carai)

No els votaré perquè no sé què faran. El Mas fa equilibris com el Sandro Rosell en les eleccions. I jo no vull gent fent-se el maco. Jo vull gent que digui “faré això, això, això i això”. I no esperaré a la campanya per decidir el vot perquè no vull que m’atrapin amb el seu dia a dia. Encara recordo no sé quina campanya que l’Artur Mas com a gran cosa va començar a posar estelades a l’escenari. 😐

Malauradament em sembla que tampoc votaré Solidaritat Catalana, perquè em sembla que són aquest estil d’arreplegar poder apelant que ens portaran la independència.

Però ja que hi som, tota aquesta gent que vol fer coses, que ens expliquin com ho faran si no han sabut fer l’Estatut.

Mas, per exemple, com ens hem d’empassar que faràs un Concert Econòmic si l’Estatut ha sortit com un bunyol? I el vas pactar tu, recordes?

Montilla, com ens has d’explicar que “desplegaràs l’Estatut” si cada dia el pleguen més? Perquè no prens nota de l’andalusa i fas el “antes partia que doblà”?

I sobretot a tots els “partits nous”: no em vengueu la moto que sou un moviment civil que no sé què, jo vull polítics professionals, hiper-professionals. El problema de molts polítics no és que siguin professionals, és que ho fan malament.

El perfil de polític que estic buscant és algú que digui “hola, sóc bo, i opino que ens hauríem d’independitzar”. Aquesta travessia d’indepes en un desert buscant el líder que ens ho farà tot és tonta i no funcionarà. Estic buscant a algú que ho faci bé ell.

3 thoughts on “no votaré convergència

  1. Noi, sóc pessimista en això. Qui sap què faran i què trobaran quan siguin al poder. Com a molt pots esperar una tendència de cap on es mouran. I em sap greu pensar així.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *