no us compreu unes Camper

Fa tres anys em vaig comprar aquestes sabates Camper.

IMG_2535

La meva recomanació? No us les compreu. Com veieu la goma s’ha anat trencant. I això que no les faig servir gaire. Si que les faig servir però tampoc tant.

Ja m’havien dit que les Camper eren molt fasion i molt poc duradores.

Adéu 115€.

Això si, quan me les vaig comprar em van vendre un sprai per cuidar la pell. Ai venedora, si et tingués a mà… 👿

4 thoughts on “no us compreu unes Camper

  1. Ains… pues yo tengo muchos zapatos Camper y solo un modelo me dió problemas… te aseguro que si han pasado menos de dos años te los cambian y te devuelven el dinero o te dan otro par igual….

  2. La marca Camper és del poble de mons pares, a Mallorca (de fet és “campé” no “càmper”, però bé, ells mateixos han passat a vendre’s així… fins i tot el fundador de l’empresa té una estàtua horrible en una plaça.) Allà als encants et trobes Camper de marca blanca a 45-60 euros. L’únic que tenen una mica diferent és la sola, però és del mateix tipus, així amb boletes i tal. Així que jo li demano un parell a ma mare, els porto 9 mesos fins que cauen a trossos, me’n compro un altre i així.

    Ho recomanaria si no fos perquè cal ser molt cabrón per recomanar-li a ningú de passar per Inca, Mallorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *